Mořské rizoto

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      šálek rýže
    • 1
      balíček ovoce Mražené, mořské
    • 1
      plechovka mušle
    • 0,5
      šálek hrášek Sterilovaný
    • 1
      šálek vývar
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks paprika Červená, zelená a žlutá
    • skořice
    • muškátový oříšek
    • 1
      lžička kurkuma
    • 1
      lžíce kopr
    • 1
      lžíce pažitka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plody moře rozmrazíme. Rýži, koření a kurkumu smažíme na lžíci oleje asi 5-7 minut. Přidáme plody moře a mušle i s nálevem, přilijeme horký vývar a pod pokličkou dusíme 10 minut. Papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na nudličky, rajčata spařime, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vše vmícháme do připravené rýže, přidáme hrášek a dusíme 10 minut. Nakonec pokrm okořeníme, přizdobíme pažitkou, koprem a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    24. 6. 2008 12:56

    jídlo mi nechutnalo, rybina mi do rizota moc neseděla a taky jsem možná dala moc koření, musela jsem si taky recept trochu upravit, dala jsem zbytek ryby a sépie z konzervy, takže možná to může být i tím, uvidím ještě na to nastouhám sýr a třeba to bude lepší

  • Mila Tischer
    Mila Tischer |

    8. 8. 2007 20:11

    Vyborne, zaradila jsem do mych receptu - favoritu!