Karbanátky z mořské štiky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g filety ze štiky
    • 2
      plechovka tuňák
    • 1
      ks mrkev
    • 0,5
      ks cibule
    • 2
      ks vejce
    • 1
      sklenice strouhanka
    • 0,5
      sklenice hladká mouka
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé lehce rozmrazíme a rodělíme na kousky. Rybu, kostičky mrkve a cibule vložíme na pánev, zalijeme menším množstvím vody a mírně osolíme. Dusíme, až je maso měkké, ne však rozvařené.
2
Tuňáka scedíme a rozmačkáme vidličkou. Přidáme k němu podušené filé se zeleninou, 1/2 sklenice strouhanky a jedno vejce. Osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Vytvarujeme malé karbanátky, obalíme je v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka) a usmažíme na oleji. Skvěle chutnají s rajskou omáčkou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.