Minestrone s kadeřávkem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 35 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      ml olivový olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 2
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička bazalka sušená
    • 100
      g kukuřice
    • 4
      ks list kadeřávku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Olivový olej nalijte do velkého hrnce na polévku. Vložte nadrobno nakrájenou cibuli a smažte ji asi 4 minuty. 2. Přidejte mrkev a celer, které restujte dalších 5 minut. Poté do hrnce dejte rajčatový protlak, sůl, pepř, bazalku a míchejte, dokud se chuť nepropojí.

RADA: Jak krájet cibuli? Podívejte se na video!

2
Následně přidejte podrcená rajčata a kukuřici a vařte přikryté po dobu asi 10–13 minut. Servírujte s natrhaným kadeřávkem a opečeným chlebem

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: