Lotrinský koláč

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
//Množství ingrediencí je na 1 koláčovou formu o ø 24 cm.//
2
Z mouky, másla, mléka, vejce a soli vypracujte hladké těsto. Zabalte do fólie a chlaďte 2 hodiny.
3
Pak ho rozválejte, vložte do formy, zakryjte pečicím papírem a posypte fazolemi. Pečte 15 minut při 160 °C.
4
Pokrájenou slaninu, cibuli a pórek orestujte. Přendejte na koláč, zasypte sýrem a zalijte smetanou s vejcem, oříškem, solí a pepřem. Pečte dozlatova při 200 °C.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    28. 2. 2014 10:49

    Je výborný, dělávám ho i s jinou zeleninou (cuketou, paprikou...). Dávám 1.