Koleno v zelí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Rudolf

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vepřové koleno zadní
    • 1
      l voda
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      kostka masox
    • 1
      lžička sůl
    • 4
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koleno pováříme se zelím, ze kterého jsme vymačkali šťávu, asi hodinu a půl přidáme bobkový list, sůl a pepř dle chutí 4 polevkové lžice cukru, masox. Vývar se dá zahustit smetanou s polohrubou moukou.
2
Podaváme s chlebem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.