Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g filety z tresky, kapra, pangasia... záleží na nás
    • 1
      ks cibule
    • olej nebo máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika sladká nebo míchaná s pálivou
    • 2
      lžička koření na ryby
    • 1
      stroužek česnek
    • 0,5
      ks červená paprika drobně pokrájená
    • 1
      lžíce hladká mouka cca
    • 350
      ml vývar nebo voda, cca 300 -

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme rozmaražené, na kostky pokrájené, osolené a okořeněné filety a pokrájenou paprikou s česnekem a za občasného promíchnutí osmažíme. Nemícháme jako o život, aby se nám ryba nerozpadla!
2
Po osmažení přidáme zhruba lžičku sladké (pálivé) papriky, promíchneme, zalijeme asi 250-300 ml vývaru a krátce povaříme. Ve vývaru nebo vodě si rozmícháme mouku a omáčku zahustíme, krátce provaříme, případně ještě dochutíme.
3
Podáváme s těstovinami, rýží, chlebem, dozdobíme kousky cibule nebo česneku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kamila
    Kamila |

    22. 7. 2016 12:55

    Vynikajici recept, do ktereho se bez obav muzete pustit i na dovolene, kdy podminky v male kempove kuchynce pro nasyceni tri hladovych krku jsou temer bojove. Najedli jsme se, rekla bych az kralovsky!

  • Blanka Semerádová
    Blanka Semerádová |

    27. 10. 2015 17:45

    Guláš jsem připravila z bolena a byl dokonalý <3 , děkuji za recept.

  • M.Vostřálková
    M.Vostřálková |

    14. 3. 2015 15:47

    Byl tak rychle hotový,že se tomu ani nechtělo věřit a chutnal přímo božsky.Manžel se zmínil před synem o výborném guláši z ryb a tak jsem ho dnes opět vařila a taky si liboval.

  • M.Vostřálková
    M.Vostřálková |

    12. 3. 2015 06:45

    Dnes vyzkouším,ryby máme rádi a guláš jsem ještě nikdy nevařila ani nejedla.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: