Játra pana Buriana

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová játra
    • 5
      ks cibule
    • 300
      g žampiony i nákladané
    • 1
      špetka pálivá paprika mletá
    • 80
      g hladká mouka
    • olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na proužky, obalíme v mouce smíchané s paprikou a prudce osmahneme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky a dusíme. Nakonec přidáme žampiony a ještě chvíli podusíme. Potom osolíme a opepříme.
2
Podáváme s hranolky. Zdobíme rajčaty.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lu.cka CV
    Lu.cka CV |

    19. 1. 2008 11:18

    Na pánvi vše vypadalo moc dobře do té doby, než jsem to dle rady paní Jany podlila trochou vody. Samozřejmě mouka, která byla do té doby na játrech, utvořia spolu s vodou kaši. Takže nepodlévat, jinak z toho vznikne úplně něco jiného. Příště se budu držet receptu, který je perfektní.

  • Anna
    Anna |

    13. 7. 2007 18:47

    Moc dobrý recept.

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    12. 7. 2007 08:59

    Moc dobré!!Jen bych doporučila použít opravdu kvalitní pánev,lepí se to!!A trochu podlít vodou,když játra pustí šťávu.Vřele doporučuji!!!

  • Anonym
    Anonym |

    11. 7. 2007 10:59

    dnes to jdu vyzkoušet.Recepty na játru se málokdy objevují,tak pak dám vědět,jaké to bylo.Remková J.