Kuřecí kapsa

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěné papriky rozpůlíme, opečeme pod grilem nebo v troubě, stáhneme slupky a lusky nadrobno posekáme. Na lžíci oleje papriky osmahneme, přidáme česnek a tymián. Řízky omyjeme, vyřízneme do nich kapsu, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme připravenou směsí, sepneme párátky a opečeme na oleji. Přilijeme vývar a dusíme asi 20 minut. Poté maso vyjmeme a udržujeme v teple. Do vydušené šťávy přidáme smetanu a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší nebo těstovinami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jarda
    Jarda |

    15. 3. 2012 12:30

    no prostě výborné :-[

  • hudapeta
    hudapeta |

    26. 2. 2012 19:08

    ano!!! :-)

  • Lucie-Trpkosova
    Lucie-Trpkosova |

    31. 5. 2011 16:34

    Vyborne s kasi.