Hruškové carpaccio

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hrušky (středně velké, zralé)
    • 2
      lžíce javorový sirup
    • 2
      lžíce balzamikový ocet
    • 2
      lžíce panenský olivový olej
    • 2
      lžíce ořechový olej
    • 40
      g parmazán
    • 100
      g rukola
    • 1
      lžíce lískové oříšky (sekané)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Javorový sirup, ocet, sůl a pepř dobře promíchejte. Do směsi dobře zašlehejte oba druhy oleje. Sýr nastrouhejte na hrubém struhadle. Rukolu propláchněte, vodu dobře oklepejte a odřízněte případné tuhé stonky. Hrušky omyjte, otřete dosucha a napříč nakrájejte na velmi tenké plátky. Vějířovitě rozložte na talířek, do středu navršte rukolu a sýr, vše zakápněte zálivkou a podávejte posypané drcenými oříšky.

Komentáře k receptu

Poslední navštívené:

Abecední seznam: