• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Hamburger podle Pohlreicha
    Napište svůj komentář k receptu

    Hamburger podle Pohlreicha

    autor: Dokina
    0.0
    moje hodnoceni
    2.9
    hodnotilo: 87
    doba přípravy: 30 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    Hamburger podle Pohlreicha
    5fotografií
    Nahrát fotku
     

    Super rychlý recept podle opravdového kouzelníka v kuchyni. Burger, o kterém se vám doteď jen zdálo, zkrátka pravý gastronomický zážitek!

    Suroviny

    6 porce
      • 1
        ks cibule
      • 3
        ks rajčata
      • 20
        g pepř mletý zelený
      • 20
        g tymián čerstvý
      • 6
        ml worcestrová omáčka
      • 750
        g mleté maso - hovězí
      • 6
        ks houska na hamburger
      • mořská sůl
      • 15
        g francouzská hořčice
      • 100
        g rukola

    Postup přípravy receptu

    1
    Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice.

    RADA: Jak to udělat, aby se maso při grilování nelepilo na gril

    2
    Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte 
3-5 minut z každé strany. Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta.

    RADA: Rychlé recepty na těstoviny, pstruha či burger

    3
    Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.

    RADA: Kam na ten nejlepší burger v Praze?

    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Hamburger Classic

    Hamburger Classic

    Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem

    Burger s kukuřičnohráškovým…

    Burgery z podmáslového kuřete

    Burgery z podmáslového kuřete

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Pavel
      Pavel | 9. 5. 2017 14:16

      Jako dobrý až na 20g tymiánu a 20g pepře je nesmyslně moc.

    • Adolf
      Adolf | 3. 4. 2017 15:35

      Zdarec kočky, nechci do toho kecat, jen malá rada... když v receptu napíšeš "burgery grilujte..." znamená to housku grilujte... (burger = houska) ne maso... tzn pokud myslíte "bochánky" z masa, pište maso ;-) Takže když se držím doslova vašeho receptu -> mám housky černý a maso v lednici ve folii :DD to samý jak dopadne tohle... " Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky." Si umíme představit :-D :-D :-D Jinak super recept. Jen masa bych dal na jednu porci opravdu 150g a Worcestrová omáčka není nutná, ideální by byla v sekci "dle chuti si dejte" ono bez ní je to ještě lepší, tedy alespoň pro mně. A trochu tam chybí sýr, bez sýra to je divnej burger :-/ s plátkem čeradu je to nejlepší. 8-)

    • aladin55 | 7. 3. 2017 18:55

      Ne že kritizovat umí každý !! Každý kdo to čte vidí že je to totálně vedle a hovadina tak proto ta kritika!!! Váha masa na 6 porcí NESMYSL :-( 125g PORCE BURGRU ??? Druh masa ?? Hovězí ano !! Ale jaké ? Znáš jenom hovězí, vepřové, kuřecí? :-)))

    • aladin55 | 7. 3. 2017 18:43

      Určitě není ten recept podle Pohlreicha jelikož maso 750g na 6 hamburgeru je totální hovadina :-( jedna porce by vážila 125g což je nesmysl Není napsané jaké maso ?? Hovězí ano , ale to je tak široký pojem že celý recept jsou pouze kydy a schovává se za jménem známého a fundovaného odborníka v gastronomii. Hodnocení za 5 aladin55

    • pierre
      pierre | 16. 1. 2017 13:08

      Ten list se dává pod maso právě proto, aby se ta šťáva z masa nevsákla do housky a z té housky se nestala měkká, nekřupavá, rozblemcaná houba!!!

    • Jan 2
      Jan 2 | 13. 11. 2016 16:05

      Asi na maso a ne pod nej. Holt i Zdenda sefkuchar se nekdy /casto/ utne :-D

    • Jan
      Jan | 10. 10. 2016 19:28

      A kam chcete dát salát jinam než mezi housku a maso? :-D moc možností tam není totiž

    • buffalo
      buffalo | 30. 9. 2016 09:40

      to je přece blbost dávat napřed list salátu, ne...??? to mi pak všechna ta šťáva po něm steče a nevsákne se do housky...

    • blb
      blb | 11. 9. 2016 10:21

      protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny

    • blb
      blb | 11. 9. 2016 10:21

      protoze tymian cerstvy .... nikoliv suseny

    • Paul
      Paul | 15. 7. 2016 20:48

      A musí to být takhle poskládané? Já si všechny tyto věci takhle pěkně úhledně naskládám na talířek, jím to hezky příborem, takhle se alespoň netrápím nějakým emerikánským způsobem stolování. Brrr

    • Max
      Max | 1. 7. 2016 19:44

      20g tymiánu???? Jsi se tak trochu překlep ne? Podivej se na youtube. To mi jako 20g nepřijde. Mimochodem s takovou dávkou to maso úpně zabiješ. http://www.recepty.cz/recept/hamburger-dle-pohlreicha-159150

    • Blanka
      Blanka | 21. 4. 2016 14:13

      Do puntíku to bohužel není, vůbec z toho není jasný co se má s čím smíchat a informace o omáčce...chybí v ingrediencích nebo že by tou worcestrovou :-D ..rozklikla jsem si zdroj, tam už je to všechno jasné :-) Vyzkouším hned dneska..:-)

    • Dokina
      Dokina | 13. 10. 2015 09:55

      Udělala jsem to z toho důvodu, abych jej nemusela pořád někde hledat a mám ho zde uložený v oblíbených, tudíž snadno přístupný. A když už jsem ho sem hodila, dala jsem ho veřejný, aby jej našli i vyzkoušeli další. Kritizovat umí každý, hlavně když prd ví... :-|

    • sv petr
      sv petr | 20. 8. 2015 13:11

      Nejlepší z nejlepších. V jednoduchosti je chuť :-)

    • zena.cz
      zena.cz | 27. 5. 2015 17:36

      Jaky to ma smysl zkopirovat do puntiku recept i s fotografii. To umi kazdy blbec tak proc se nepridat do rady jako dalsi.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuchaři Zdeněk Pohlreich Grilování & BBQ Burgery
    Maso Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Oběd Večeře Grilování USA Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Francouzská hořčice Houska Mleté maso - hovězí Mořská sůl Pepř mletý Rajčata Rukola Tymián Worcestrová omáčka

    Jak krájet cibuli

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Krevety s pikantní omáčkou

    Krevety s pikantní omáčkou

    Zelný salát s křenem

    Zelný salát s křenem

    Langoše II.

    Langoše II.

    Metrový koláč

    Metrový koláč

    Naše vynikající bublanina

    Naše vynikající bublanina

    Kuřecí prsa na pórku

    Kuřecí prsa na pórku

    Cuketa na smetaně II.

    Cuketa na smetaně II.

    Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím masem

    Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…

    Rumové kuličky nepečené a snadné

    Rumové kuličky nepečené a snadné

    Doporučujeme

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Jak krájet cibuli

    Poslední sledované recepty

    35
    Míša řezy
    Míša řezy
    29
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    28
    Domácí Cheesecake
    Domácí Cheesecake
    27
    Snadné čokoládové muffiny
    Snadné čokoládové muffiny
    25
    Avokádová pomazánka
    Avokádová pomazánka

    Zajímavé články

    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…

    Sledujte nás

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 23.1.2021

    Deník Aha! 23.1.2021

    Dáma.cz Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Dáma.cz Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

    Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

    Ženy.cz Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Maminka.cz Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Hračky, které se nepovedly. Výběr z těch nejšílenějších

    Reflex.cz Podvody ministryně Schillerové: Z finanční pomoci ekonomice stát uvolnil jen zlomek

    Podvody ministryně Schillerové: Z finanční pomoci ekonomice stát uvolnil jen zlomek

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    Další doporučené recepty:

    Halušky z lososa v rajčatové omáčce
    Halušky z lososa v rajčatové omáčce
    Hamandeggs
    Hamandeggs
    Hamburger Classic
    Hamburger Classic
    Hamburger s karamelizovanou cibulí Zdeňka Pohlreicha
    Hamburger s karamelizovanou cibulí…
    Hamburger úžasné chuti
    Hamburger úžasné chuti
    Hamburgery original
    Hamburgery original
    • Recepty.cz
    • Hamburger podle Pohlreicha
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí