Filé na kari II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: mamina74

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na zpěněnou cibulku a česnek dáme koření kari, zamícháme a 3-4 minuty smažíme. Mícháme! Přidáme protlak, nebo nakrájená rajčata (raději bez slupek), dusíme dalších několik minut, přelijeme trochou vody, za stálého míchání přivedeme k varu. Pak vložíme kousky ryby (filé) a zvolna vaříme. Dochutíme solí a citronovou šťávou.
2
Podáváme s bramborem nebo s chlebem.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Citronová šťáva Kari Olej Rajský protlak Rybí file Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Francina
    Francina |

    29. 11. 2014 13:27

    Výborná rychlovka, přidala jsem čerstvou bazalku a servírovala na špagety. Klidně by se to dalo vydávat za italskou specialitu. :o)

  • Můrinka
    Můrinka |

    20. 5. 2007 11:55

    Mňam to je dobrotaa :)) Vyborne jidlo na koleje, kdyz nic moc nemate k dispozici :)) Jen jsem to trosku zahustila a cesnek pridala i nakonec :))

Abecední seznam: