Fazolová s mletým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 400
      g mleté maso
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 2
      ks červená paprika
    • 1
      plechovka sekaná rajčata
    • 0,3
      l zeleninový vývar
    • 1
      plechovka fazole
    • sůl
    • pepř mletý
    • chilli
    • 2
      plátek celozrnný chléb
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje. Na něj vsypeme kolečka cibule, mleté maso, rajčatový protlak a vše mírně podusíme.
2
Očistíme papriky, opláchneme a nakrájíme na proužky. Spolu s rajčaty je přidáme do pánve k masu. Pak přilijeme zeleninový vývar a asi 10 minut povaříme.
3
Mezitím necháme okapat fazole a vmícháme do polévky. Ochutíme solí a pepřem a čili kořením.
4
Celozrnný chléb opečeme na rozpáleném oleji. Stroužek česneku oloupeme , přepůlíme a plátky chleba jím důkladně potřeme. Česnekovou topinku podáváme k polévce.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: