Zapékaný pórek

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pórek povaříme asi 5 min. v osolené vodě, necháme dobře odkapat. Každý kousek obalíme v plátku šunky a skládáme těsně k sobě do vymazaného pekáčku. Navrch klademe plátky sýra, zalijeme vývarem a zapečeme v troubě, dokud sýr nezíská zlatou barvu.
2
Podáváme se zeleninovým salátem nebo si k tomu přidáme i brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Plátkový sýr Pórek Sůl Šunka Vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Adela O
    Adela O |

    11. 3. 2009 15:59

    taky jsme to nemeli se smetanou, ikdyz to urcite bude taky dobry, meli jsme to taky s bramborovou kasi a bylo to naprosto uzasny, pritel snedl skoro celou tu zapekami misu ;-))

  • Marta U.
    Marta U. |

    3. 3. 2008 18:45

    Recept jsem vyzkoušela, jako přílohu jsme měli bramborovou kaši a bylo to výborné. Souhlasím, že v tomto receptu není třeba přidávat smetanu. Zapékala jsem Blaťáckým zlatem. Dávám 1

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    29. 2. 2008 09:25

    V tomto prípade nazalievať smotanou. Jedlo má byť ľahké, syr dá póru výbornú chuť a úplne stačí k tomu zeleninový šalát a máme ľahkú večeru. Nie všetko musí byť zalievané smotanou:)))

  • Anonym
    Anonym |

    28. 2. 2008 23:10

    jeste lepcii je zalyt smetanou nez vyvarem a lehce dochutit treba bazalkou