Fazolová polévka - rychlá

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      plechovka fazole ve slaném nálevu červené
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks masox hovězí
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme a orestujeme na troše oleje, poprášíme moukou a zalijeme vařící vodou. Přidáme obě plechovky propláchnutých červených fazolí. Přidáme rozetřený stroužek česneku a hovězí bujónové kostky. Chvíli provaříme. Do polévky můžeme zavařit nočky vytvořené z vejce a mouky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    21. 8. 2016 00:25

    Ne ze sacku, ale z konzervy... :D prast jak uhod. Z chemickeho hlediska z blata do louze ;) zkuste si dat tu 'praci' a radeji cerstve, resp.susene, fazole namocit a uvarit. Vase telo vam za jiz vynechane soli, konzervanty ci glutamaty rado podekuje :)

  • Jana
    Jana |

    21. 8. 2016 00:25

    Ne ze sacku, ale z konzervy... :D prast jak uhod. Z chemickeho hlediska z blata do louze ;) zkuste si dat tu 'praci' a radeji cerstve, resp.susene, fazole namocit a uvarit. Vase telo vam za jiz vynechane soli, konzervanty ci glutamaty rado podekuje :)

  • Šárka
    Šárka |

    29. 10. 2014 18:42

    Dobrý den, ráda bych vyzkoušela. Prosím jak se dělají ty nočky? ... (jsem amatér a teprve začínám) :-) děkuji

  • Pepe
    Pepe |

    29. 10. 2013 11:20

    Moje první polívka v životě nedělaná ze sáčku. Dopadlo to líp, než jsem čekal, moc dobrá :-) Díky za recept.

  • Naďa
    Naďa |

    1. 5. 2013 12:10

    já je slila,příště skusím neslívat

  • Naďa
    Naďa |

    1. 5. 2013 12:09

    výborná polívka <3 a hotová za chvíly,do půl hoďky :-)

  • zuzka9119
    zuzka9119 |

    22. 4. 2011 07:29

    Moc nám chutnala. :) Akorát jsem ty fazole neslívala. :)