Dušená chobotnice

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chobotnice necháme z volna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice.
2
Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Dle potřeby mícháme a podléváme vínem.

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    11. 10. 2015 23:03

    Vyzkoušel jsem a nezbývá než poděkovat. Bylo to vynikající.

  • adriana horvathova
    adriana horvathova |

    29. 4. 2006 16:27

    -recept je vynikajuci, prave som ho varila.Dakujem

Abecední seznam: