• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Cukety na grilu tety Milice
    Napište svůj komentář k receptu

    Cukety na grilu tety Milice

    autor: airan
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 50
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Cukety na grilu tety Milice
    Cukety na grilu tety Milice
    Cukety na grilu tety Milice
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg cuketa
      • 1
        lžíce sojová omáčka
      • 50
        ml rostlinný olej
      • 5
        stroužek česnek
      • pálivá paprika
      • sůl
      • pepř mletý
      • kopr

    Postup přípravy receptu

    1
    Menší neoloupané cukety podélně nakrájíme na plátky, posolíme a po hodině slijeme šťávu. Pak je naložíme do marinády z oleje, sojové omáčky, česneku, pepře, kopru a pálivé papriky. Za 3 hodiny můžeme grilovat.
    2
    Jsou výborné jako doplněk ke grilovanému masíčku.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Žampiony na grilu

    Žampiony na grilu

    Krevety na grilu

    Krevety na grilu

    Losos na grilu

    Losos na grilu

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Martin
      Martin | 27. 7. 2013 14:32

      Při posledním otočení na grilu je dobré na cuketu položit proužek sýra. Až se roztaví, tak to opatrně natáhnout na talíř a dát na čerstvý chleba. Pak jsou super. Ovšem krkovička je krkovička ! :-)

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 30. 9. 2011 12:02

      Ještě bych dodala, že když jsou tlustší plátky, je pak dobré je posypat sýrem ;-)

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 30. 9. 2011 11:51

      Moc dobré, jen my nemusíme kopr, takže lze použít i jiné bylinky ;-)

    • recepty73
      recepty73 | 29. 9. 2011 21:43

      ... vynikající, mizí dřív než maso ;-) ...

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 4. 8. 2010 11:21

      Na tenhle recept jsem se už dlouho chystala,ale teprve nedávno vyzkoušela.Moc nám všem chutnal a šel na odbyt víc než maso.Od té doby jsem je už několikrát dělala jako hlavní jídlo s opečenou očesnekovanou bagetkou a čerstvou zeleninou.Akorát nevím,jak mohou být cukety po této úpravě křupavé.Změknou už jen tím,že je nasolíte a necháte vypotit.Nebo je třeba krájíte na silnější plátky?Nám právě chutnají co nejtenší a tak trochu "hadrovité".

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 24. 7. 2010 16:18

      No to jsou tedy komentáře... :-/ co máte s tou hadrou? a vytíráním podlahy??? Docela nemístné, k takto skvělé pochoutce!!! Asi to jen někdo neumí připravit... Já si to dnes právě opět připravím, velice mi to chutná!

    • marie mateju
      marie mateju | 8. 8. 2009 16:35

      dneska to budu zkoušet-těším se.

    • Jana Řezníčková
      Jana Řezníčková | 16. 7. 2009 08:41

      Jsem naprosto v klidu, jen mi připadá dost nemístné přirovnávat jídlo k hadře na podlahu.....

    • Zora Manasová
      Zora Manasová | 15. 7. 2009 18:45

      No, neviem ktorá zelenina je chutná, ak je ako handra. Aj tu asi platí to talianske "al dente" - žiadne rozvarené jedlo nie je chutné. Pekný deň.

    • Hugo Sádlo
      Hugo Sádlo | 15. 7. 2009 16:39

      No no no, Jano Řezníčková, já jen odpovídal na dotaz paní Ivety Bílkové, která se jak si můžete přečíst ptá, zda to má být měkké jako hadra. Není zapotřebí hned vyskakovat, nic tak hrozného jsem nenapsal. Tak klídek :o))

    • Jana Řezníčková
      Jana Řezníčková | 15. 7. 2009 12:36

      Hugo Sádlo, to je snad naprosto nemístný komentář, nemyslíte??

    • Jana Pátková
      Jana Pátková | 15. 7. 2009 11:57

      My jsme je dělali v pátek i sobotu venku na grilu a byly vynikající, křupaly-žádná hadra, Hugo! Asi stačí umět grilovat!

    • Anna Čuprová
      Anna Čuprová | 15. 7. 2009 11:49

      Cukety jsem připravila podle tohoto receptu, bylo u nás 9 přátel, ale nikoho tato úprava nenadchla.

    • Hugo Sádlo
      Hugo Sádlo | 14. 7. 2009 20:37

      Jasně že měkké, přesně jako hadra... a co se nesní tím v pohodě vytřete podlahu!

    • Iveta Bílková
      Iveta Bílková | 14. 7. 2009 16:10

      Má to být ve výsledku tvrdší nebo měkké /jako hadra/?

    • Eva Řezníčková
      Eva Řezníčková | 14. 7. 2009 11:23

      Na tyhle cukety jsem si brousila zuby už dlouho. Konečně jsem je včera udělala. Na grilu - venku. A ani jsem je nemarinovala tak dlouho a moc nám chutnali. Na záhoně mi už zrají další - tak se těším.

    • Jana Kubáčková
      Jana Kubáčková | 28. 1. 2009 19:26

      Cukety jsem dělala už dvakrát a jsou vynikající. Dávám 1.

    • hana Valentová
      hana Valentová | 16. 10. 2008 11:22

      Neměla jsem kopr, cukety byly famozní..., určitě zopakuju...

    • Gábina H
      Gábina H | 3. 10. 2008 09:09

      Hanko, myslím, že by to taky šlo nakrájet na kolečka. Možná by byla obtížnější manipulace, kdyby ta kolečka byla malá. Velký plátek se se lépe obrací.

    • Hana Vetýšková
      Hana Vetýšková | 3. 10. 2008 07:35

      nezkoušel jste někdo nakrájet cuketu na kolečka? Snad by se nic nestalo, kdybych připravila cuketu tímto způsobem. Poraďte, děkuji.

    • Jana Pátková
      Jana Pátková | 3. 9. 2008 17:22

      Sylvo, rozpálím troubu, na plech dám pečící papír na to mrsknu cukety naložené v marinádě a čekám, až to začne prskat, nebo se kroutit, tak je hotovo, záleží na troubě - podle mého stačí tak 180 - 200 stupňů, ale hlídat 20 min. -to by šlo. Musíte vyzkoušet troubu ! Každá peče jinak.

    • Sylva P.
      Sylva P. | 3. 9. 2008 10:59

      A v troubě to pečete prosím vás na kolik stupňů a asi jak dlouho? Gril je pro mě nedostupný. Jinak já cuketu smažím v těstíčku a k tomu dělám takovou přílohu, že do zakysané smetany dám namačkaný česnek a trochu soli. Je to výborné

    • Hela -
      Hela - | 1. 9. 2008 16:26

      Včera jsem vyzkoušela, měly větší úspěch než maso. Dávám 1. Paní Airan, moc tu scházíte!

    • Radka Křížová
      Radka Křížová | 31. 8. 2008 13:10

      tak jsem včera pekla v troubě,výborný recept. cuketových buchet a nádivek,případně cuket v těstíčku už máme plné zuby,tohle je další možnost,jak je skvěle zužitkovat..

    • Naďa Lhotáková
      Naďa Lhotáková | 12. 8. 2008 10:27

      Dávám za 1,chutnalo nám!

    • Jana Řezníčková
      Jana Řezníčková | 11. 8. 2008 16:27

      Taky jsme v sobotu vyzkoušeli, bylo to fakt výborný, dávám za jedna.

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 9. 8. 2008 01:54

      Iveto, lepší jsou silnější plátky, od oka tak cca 1/2 cm i víc.. aby byly takové šťavnatější, jsou pak výborné :-)

    • Iveta Bílková
      Iveta Bílková | 8. 8. 2008 07:57

      Na jak silné plátky se mají krájet? Děkuji

    • Petr Chaloupsky
      Petr Chaloupsky | 7. 8. 2008 13:42

      Cuketky byly vynikající, moc jsme si pochutnali. Udělali jsme si k tomu ještě zeleninový salát a zapekli ty cuketky v troubě. recept na 1čku

    • fayy 1
      fayy 1 | 7. 8. 2008 13:03

      Inspirovala jsem se tímto receptem. Marinádu jsem udělala pouze z oleje, čerstvého česneku, soli a koření "grilovaná zelenina". Cukety byly vynikající a jedli i ti, co se na to ze začátku šklebili :-)

    • Martina Hájková
      Martina Hájková | 7. 8. 2008 11:19

      Jo,dost dobré,podobné jako lzdejší recept ilek na grilu,kde je místo kopru bazalka.Je též úžasný.

    • majda h.
      majda h. | 6. 8. 2008 06:38

      Tento recept je opravdu vynikající. Maso k tomu ani nepotřebuji, baštím to jen s chlebíkem a pomlaskávám si. Chci to teď udělat pro své kamarády co cuketu nemusí, tak doufám, že je příjemně překvapím.

    • Martin Hyka
      Martin Hyka | 24. 7. 2008 21:58

      Taky mě nalákaly pochvalné komentáře ale ještě bych tu cuketu protáhnul přes vepříka a teprve potom do té marinády a na gril :-)

    • Táňa K.
      Táňa K. | 7. 7. 2008 19:27

      Nalákaly mě pochvalné komentáře a musím říct, že cukety a lilky na tento způsob opravdu nemají chybu. Do marinády jsme přidali ještě půl lžíce koření "grilovaná zelenina" od Vitany, nechali pěkně proležet, a pak už jen grilovali a baštili. Výborné.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 2. 7. 2008 22:16

      Tak se moc těším v sobotu na gril.Doteď jsem dělala jen cuketové utopence a nějaké čalamády.Děkuji za recept!!

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 2. 7. 2008 21:25

      Neuvěřitelně výborné!!! Právě jsem dojedla a docela mne mrzí, že už nemám :-oOpravdu jsem nečekala, že to bude tak dobré! Cuketu znám, mám ráda smaženou, jak jsem zde již psala... ale takovou mňamku jsem vskutku nečekala. :-)

    • Marie Bartošová
      Marie Bartošová | 26. 6. 2008 21:38

      taky za 1 ! NEUVERITELNE !!

    • Sylva Karešová
      Sylva Karešová | 25. 5. 2008 16:06

      Vyzkouším :-) Mimochodem cukety máme v rodině rádi i smažené v klasickém trojobalu!

    • petra matejkova
      petra matejkova | 25. 5. 2008 15:32

      s pritelem jsme si moc pochutnaly.kdyz chlap rekne ze cuketu neji, dejte mu cuketku tety Milice a bude se olizovat az za usima :-)))

    • Roman Dolejší
      Roman Dolejší | 15. 1. 2008 12:57

      papalisme vinikající

    • Zuzana Zápalková
      Zuzana Zápalková | 30. 9. 2007 18:37

      Nejlepší cuketa, co jsme jedli. Maso zůstalo a po cuketách se jen zaprášilo. Dávám 1!

    • Zuzana Zápalková
      Zuzana Zápalková | 16. 9. 2007 21:27

      úžasné. Dávám 1!

    • lucie vaclavikova
      lucie vaclavikova | 23. 8. 2007 18:30

      Moc nam chutnalo. Doporucuji :-)

    • Danula
      Danula | 26. 7. 2007 22:18

      cuketa je mlask! koho občas napadnou brouci neděláci, ale přesto by si rád dal něco na zub, doporučuji koření od vitany grilovaná zelenina. nakrájet, posypat, zalít olejem, donést ke grilu a dál už nemusím radit... rychlovka bez čekání...

    • jana
      jana | 17. 7. 2007 13:36

      Dekuji za skvely recept! Ziju v Provanci, kde se cukety griluji bezne, ale Vase marinada jim dodala zcela novou chut za kterou jsem si od svych Francouzkych pratel vyslouzila pochvalu.

    • Airan
      Airan | 4. 9. 2006 16:50

      Jarusko, zdravim a jmenem tety Milice dekuji:-)

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 4. 9. 2006 08:24

      Místo kopru jsem dala oregano s tymiánem. Teta Milice si zaslouží jedničku jako Brno:-)) Ani maso bych k tomu nemusela:-))))))))))))))))

    • Anonym
      Anonym | 21. 8. 2006 10:59

      Opravdu vynikající. Neměla jsem kopr, přidala jsem směs italských bylinek. Cuketa byla pryč než se udělalo masíčko...

    • Pavel Jaroš
      Pavel Jaroš | 13. 7. 2006 13:32

      Je to vynikající !!!!

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Zelenina
    Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Grilování Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cuketa Kopr Pálivá paprika Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kokosky II.

    Kokosky II.

    Rychlý lahodný tvarohový koláč

    Rychlý lahodný tvarohový koláč

    Gnocchi se sýrovou omáčkou

    Gnocchi se sýrovou omáčkou

    "Třešně v těstě" - vláčný koláč

    "Třešně v těstě" - vláčný koláč

    Bábovka z marmelády (džemu)

    Bábovka z marmelády (džemu)

    Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

    Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

    Čokoládová roláda

    Čokoládová roláda

    Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

    Česneková pomazánka s řeckým jogurtem

    Borůvkové knedlíky - bez vajec

    Borůvkové knedlíky - bez vajec

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    37
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    32
    Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem
    Holandský řízek - sekaný…
    31
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    30
    Míša řezy
    Míša řezy
    28
    Kuře na paprice
    Kuře na paprice

    Zajímavé články

    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Jaký pes se k vám hodí podle znamení? K Býkům buldok, k Rakům jezevčík

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Výborný domácí chleba i bez pekárny - vyzkoušejte náš recept!

    Reflex.cz Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    Okamura je slepá vývojová větev. Jak to vypadá uvnitř tuzemské národovecké scény?

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Další doporučené recepty:

    Cuketový salát s balkánským sýrem
    Cuketový salát s balkánským sýrem
    Cuketový salát s omáčkou z grilovaných paprik
    Cuketový salát s omáčkou z grilovaných…
    Cuketový skoroperník
    Cuketový skoroperník
    Cukety plněné mletým masem
    Cukety plněné mletým masem
    Cukety plněné mletým masem
    Cukety plněné mletým masem
    Cukety plněné španělskými olivami
    Cukety plněné španělskými olivami
    • Recepty.cz
    • Cukety na grilu tety Milice
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí