Česneková minutka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • maso na řízky nebo medailonky : drůbeží, z krkovice, plecka, kýty... pro dvě osoby
    • sůl
    • pepř mletý
    • drcený kmín - kdo nemá rád, nemusí dávat
    • olej
    • 2
      ks česnek větší paličky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Palice česneku rozložíme na stroužky, které oloupeme.
2
Plátky masa nebo medailonky naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se při smažení nekroutily, osolíme, okořeníme a zprudka osmažíme z obou stran společně se stroužky česneku na rozpáleném oleji.
3
Podáváme se zeleninovou oblohou, čerstvým chlebem nebo bramborovou přílohou, chlazeným pivem.
4
Pokud máme raději maso pokrájené na nudličky, postupujeme stejně, pouze pokrájené maso s česnekem během smažení mícháme.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Drcený kmín Maso na řízky Olej Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: