Brambory s volským okem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks cibule bílé
    • 800
      g brambory typ B
    • sůl
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • petrželka k podávání
    • 200
      g žampiony
    • 2
      lžíce řepkový olej
    • 1
      lžička drcený kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájejte a uvařte.
2
Na oleji nechte zesklovatět 1 cibuli nakrájenou na kolečka a 2 rozpůlené cibule, přisypte brambory a žampiony (větší rozpulte), okmínujte, osolte a opepřete.
3
Krátce orestujte, cibuli se snažte udržet nahoře.
4
Snižte teplotu a vyklepněte na pánev vejce. Osolte, opepřete a pečte, dokud bílek neztuhne. Posypte petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: