Boubínské bramboráčky

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, necháme chvíli odstát a přebytečnou vodu slijeme. Brambory přelijeme horkým mlékem, vmícháme mouku, jemně krájené houby nebo salám, sůl, majoránku, kmín, osmaženou cibuli a prolisovaný česnek. Na pánvi rozpálíme tuk a sběračkou lijeme těsto.
2
Tvarujeme do tenkých placiček, které pečeme prudce po obou stranách dozlatova.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kikina13
    Kikina13 |

    17. 3. 2015 17:40

    Místo hub jsem dala gothaj a bramboráky pak smažila na másle. Dělala jsem je poprvé v životě a povedly se se. Dávám za jedna.

  • Kikina13
    Kikina13 |

    17. 3. 2015 17:35

    Dělala jsem se salámem - gothajem a smažila na másle. Dávám za jedna :-P

  • allena89
    allena89 |

    1. 10. 2013 14:18

    děkuji za recept! Opravdu výborné, musela jsem dělat ze dvou dávek a nestačila smažit, jak mizely =). Do těsta jsem ještě přidala jedno vajíčko a trochu nastrouhaného sýra. A hřiby jsem osmažila na cibulce.

  • polka
    polka |

    14. 8. 2013 21:55

    Svazkem se myslí určitě palice s jsou luxusní. :-)

  • planeta
    planeta |

    24. 2. 2013 08:29

    jistě vyzkouším, recept se mi líbí, vyzkouším s hlívou ústřičnou :-)

  • hajaja
    hajaja |

    21. 7. 2011 15:57

    S měkkým salámem jsou výborné a na ty houby si musíme ještě chvíli počkat ;-) :-) .

  • zoula
    zoula |

    8. 3. 2011 08:23

    Bramboráčky jsem zkoušela o víkendu, byly moc dobré ! Držela jsem se přesně podle receptu ! Mohu doporučit ! Děkuji za recept a zdravím všechny Ivana

  • Lenka Nagyová
    Lenka Nagyová |

    15. 7. 2009 10:41

    Bramboráčky měly velký úspěch, jen jsem tam podle rad diskutujících přidala vajíčko a místo hrubé mouky hladkou a jídlo na jedničku. Díky za tip!

  • Veronika
    Veronika |

    6. 11. 2007 12:02

    Prave jsem dodelala testo a jdu smazit vypada to skvele :)

  • Jitule
    Jitule |

    30. 10. 2007 14:48

    No snad budou chutna zítra napíšu zda měli úspěch

  • Slávka Loderová
    Slávka Loderová |

    23. 10. 2007 19:01

    Výborný recept, pridala som trošku syra, čo mi zostal, inak presne podla receptu a som velmi spokojná. Dakujem Sissi

  • Lukáš
    Lukáš |

    26. 7. 2007 12:23

    jak si vas tu tak čtu, tak recept vypadá dobre. mám o pozdní oběd postaráno. díky díky

  • lucie sajdlova
    lucie sajdlova |

    16. 7. 2007 15:58

    Tento recept je za jedna....vyborny..

  • Michal Makovec
    Michal Makovec |

    8. 4. 2007 12:55

    ted se tady bratr taky divil,ze se nema davat vajicko...uz se pecou na panvi,tak sem zvedav...

  • Atáner S
    Atáner S |

    14. 3. 2007 00:52

    Hned zítra jdu na to !

  • danča
    danča |

    10. 3. 2007 22:19

    bramboráky děláme odjakživa.výborná věc.pocházím totiž y Boubína/ne z pralesa/

  • Šárka
    Šárka |

    23. 1. 2007 14:29

    Hledala jsem tip, jak změnit obyč bramborák a našla.Houby tomu dodaly zcela jinou,dobrou chuť.Měla jsem zamrazené podušené houby a ty jsem použila, nemělo to chybu.Všem chutnalo.Těsto jsem udělala klasické s hladkou moukou a vajíčkem.Určitě jej budu opakovat.Děkuji za inspiraci.

  • Josef Řihošek
    Josef Řihošek |

    8. 12. 2006 19:41

    Musime to taky zkusit

  • rennikaKL
    rennikaKL |

    11. 10. 2006 16:21

    určitě to musím skusit vyoadá to výboorně

  • Mirka
    Mirka |

    27. 3. 2006 15:59

    Určitě zkusím,už ted se mi sbíhají sliny!

  • Ilona
    Ilona |

    9. 3. 2006 16:15

    už se těším ,jen jestli se to bez vajíček spojí ?

  • Eva
    Eva |

    27. 2. 2006 09:00

    no a při současné kvalitě uzenin je vlastně i ten salám sója :o)), vegetariáni mají zelenou!

  • Eliška
    Eliška |

    26. 2. 2006 20:20

    Bramboráčky pro vegetariány co nejedí ani vejce,bezvadné. Chválím

  • Emilia Šípová
    Emilia Šípová |

    9. 2. 2006 21:47

    Přidala jsem předem na tuku udušené a zmrazené hříbky a bylo výborné

  • gabou
    gabou |

    25. 10. 2005 17:33

    výborné..děkuji za inspiraci

  • zuzanka norisová
    zuzanka norisová |

    5. 10. 2005 01:20

    Určitě vyzkouším,zní to zajímavě s těmi houbami.Rada vyzkkouším a zaexperimentuji.Diky za další nové recepty.

  • Verca Krausova
    Verca Krausova |

    23. 8. 2005 17:15

    moje milovane jidlo, davam do nich jeste spoustu cesneku, jsem cesnekova kralovna :)

  • Lenka
    Lenka |

    23. 8. 2005 11:29

    Se sálamem dobré, ještě zkusím s houbami to bude určitě ještě lepší. Děkuji za inspiraci

  • ILča
    ILča |

    16. 8. 2005 21:32

    Už se těším, až jej vyzkouším!

  • jarka
    jarka |

    15. 8. 2005 19:37

    zajímavý recept, který určitě vyskouším.

  • Lenka
    Lenka |

    14. 5. 2005 13:09

    Vyzkousejte a uvidite!!Jsou chutne a kazdy dle sve chuti obohati si sam,cim chce toto "jidylko".Je to opravdu dobre.

  • Lenina
    Lenina |

    26. 1. 2005 12:59

    Bramboráčky je moje nejzamilovanější jídlo.Už sem jich vyzkoušela nespočítatelně.I tyto jsou velice dobré!Chválím!

  • Ivana Auffahrtová
    Ivana Auffahrtová |

    7. 1. 2005 20:08

    Bramboráčky s uzeninou a bohatou zeleninovou oblohou jsou vlice dobré

  • Vladka Sedláčková
    Vladka Sedláčková |

    9. 11. 2004 15:55

    Přidávám nastrouhaný eidam nebo nakrájené kysané zelí.

  • Ivana Papežová
    Ivana Papežová |

    1. 11. 2004 16:20

    s houbama skvělé,s uzeninou obyčejné

Abecední seznam: