Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová polévka
Vepřová pečeně s kůrčičkou
Indická kuřecí stehna
Třešňové omeletky
Katův šleh (drůbeží)
Nastavovaná kaše
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Masový vývar s petrželovými noky
Špenátová (nejen) velikonoční nádivka…
Špagety s pestem ze sušených rajčat
Polévka z červené čočky
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Ořechové řezy
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem