Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Piškotová bábovka
Rychlé BE-BE řezy
Koprová omáčka expres
Výborný kuskus
Čočkový prívarok
Náchodská krkovička
Lučinovo-nivová pomazánka
Borůvková tartaletka
Rychlá večeře
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Křehký dort s revení
Těstoviny s hráškovo-mátovým pestem a…
Burgerové housky (bulky)
Jogurtová šarlota
Cuketová polévka s pórkem a špenátem
Mrkvový hummus s pestem
Segedínský guláš - F.O.O.D.