• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Béřovický králík
    Napište svůj komentář k receptu

    Béřovický králík

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.6
    hodnotilo: 64
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Béřovický králík
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        ks králík
      • 2
        dl rostlinný olej
      • 2
        dl voda
      • 1
        lžička sůl
      • 2
        lžička kečup - jemný
      • 2
        lžička hořčice plnotučná
      • 1
        lžička pepř mletý
      • 1
        lžička paprika - sladká
      • 2
        ks cibule 1-2
      • 5
        stroužek česnek

    Postup přípravy receptu

    1
    Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin - olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř, paprika, cibule nakrájená na kolečka, česnek (utřený). Pečeme a podléváme vodou. Místo králíka můžeme použít i kuře. Podáváme s rýží.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Smažený králík

    Smažený králík

    Šumavský králík

    Šumavský králík

    Kanadský králík

    Kanadský králík

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • recepty73
      recepty73 | 25. 2. 2019 18:56

      Teryk99: ...asi bych ho pekl i s marinádou a dal bych na komentář z 7.9 2010 do Ivany Samcové, místo lžiček lžíce :) ...dejte vědět, jak to nakonec dopadlo :)

    • Teryk99 | 25. 2. 2019 14:14

      Tak králík je naložený. Teď jen pro pořádek. Až budu dávat péct, dám k masu i tu marinádu? Jak dlouho se peče?

    • Hanali
      Hanali | 26. 5. 2016 10:41

      Moc velká dobrota, dávám za 1. :-P

    • rubio72 | 4. 1. 2013 17:33

      Výborný recept. Jsem kuchař nováček ale všem moc chutnalo.

    • Petr Růžička
      Petr Růžička | 25. 3. 2012 16:50

      Výborný recept, všem vřele doporučuji je to opravdu paráda

    • SisiZ | 17. 1. 2012 10:53

      Králíka jsem upekla podle receptu,jen jsem dala polovinu oleje.Je to velmi dobrý recept.Dávám 1 ;-)

    • polmari | 22. 9. 2011 13:13

      výborný - opět. tleskám a mlaskám :-P

    • Darienka22 | 21. 2. 2011 11:35

      Byl dobrý, ale klasika je klasika :-) :-) :-)

    • ludmila
      ludmila | 15. 2. 2011 11:07

      Prosím a ta marináda se tam nedá

    • Ivana Samcová
      Ivana Samcová | 7. 9. 2010 18:45

      O víkendu jsem vařila podle svých starších sešitů s recepty. Objevila jsem tam, jen pod názvem králík, i tento recept, jen s tím rozdílem, že místo lžiček jsou uvedené lžíce, jen soli je lžička (dál dosolit dle chuti) a oleje 1,5 dl. Moc nám chutnal, podle mne to je jedna z nejlepších úprav králíka.

    • Michaela Linhartová
      Michaela Linhartová | 26. 6. 2009 10:16

      Také dělám tento recept. jenom tam je moc oleje, dávám poloviční dávku a přílohu dělám drbáky nebo klasický bramborový knedlík.A dokonce jsou od nás Beřovice jen 12 km.

    • marie mateju
      marie mateju | 12. 5. 2009 13:38

      Není to špatny.Ale já mám radši králika na česneku.

    • Jitka Macháčková
      Jitka Macháčková | 5. 1. 2009 09:06

      Souhlasím, že to je opravdu nejlepší úprava pečeného králíka. Dala jsem jen trochu oleje, ale každý kousek králíka jsem protáhla proužkem slaniny pro chuť. Solila jsem ne do marinády, ale až těsně před pečením, aby sůl z králíka při delším naložení nevyluhovala všechnu šťávu. V marinádě jsem ho držela 24 hod.

    • Jana Kubáčková
      Jana Kubáčková | 17. 11. 2008 15:36

      Králíka jsme měli dnes k obědu a pochutnali jsme si. Oleje jsem dalo jen půl deci a pekla zakryté hodinku a půl.

    • Šárka Kučerová
      Šárka Kučerová | 29. 10. 2008 14:16

      Děláme toto už dlouho... moooc dobré. 1. Jen je tam moc oleje.Zkuste i plecko na kostky s půl kostkou masoxu. Podáváme s rýží nebo bramboráčky.

    • petra kubrychtova
      petra kubrychtova | 8. 8. 2008 21:53

      je to opravdu super recept nechala jsem naložíno 3 dny a úplně se rozpadal děkuji dávám 1

    • Jana Remková
      Jana Remková | 3. 7. 2008 08:46

      Petro,je to možná nejlepší králik co do úpravy,jakého jsem dělala,ale bohužel,my tady na tom městě máme králíky leda tak z Hypernovy a to jsou takoví suchaři..Tak počkám,až dostaneme ze Zlína domácího,už se moc těším!

    • Petra Adamovičová
      Petra Adamovičová | 2. 7. 2008 22:46

      Opravdu vynikající, už jsme měli dvakrát a příště sáhnu opět po tomto receptu. Z dětství jsem byla zvyklá na suché králičí maso s příchutí česneku, a teď si mlaskám s tímto receptem. Doporučuji!!! A děkuji!!! :-D

    • petra kubrychtova
      petra kubrychtova | 4. 5. 2008 15:14

      vyzkousela jsem a lepsiho kralika jsem nejedla super

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 28. 4. 2008 07:06

      Naložila jsem ve čtvrtek, v neděli upekla. Další výborná úprava králíka. Co se týká toho oleje, tak opravdu stačí 1/2 dcl. Zdá se mi zbytečné zdravé a dietní maso kazit takovým množstvím oleje. Dávám 1.

    • Petra Pravdová
      Petra Pravdová | 8. 4. 2008 11:29

      S pečením králíka jsem byla vždycky na štíru:-))-klasika,ale v mém podání.........katastrofa a hlavně jsem se mu vyhíbala jak se dalo-díky vám ho připravuji ráda.Děkuji

    • kristina bleta
      kristina bleta | 30. 1. 2008 10:12

      Bylo to opravdu dobré. Dala jsem také jen půlku uvedené dávky oleje a nechala naložené tři dny. Před dopečením jsem přidala jak ještě trochu kečupu, tak trochu bílého jogurtu. Super!

    • Lenka Štorkánová
      Lenka Štorkánová | 13. 1. 2008 15:39

      Výborný... Po upečení jsem ještě vmíchala trichu zakysané smetany;-) Přístě možná přidám nakrájené rajče nebo i papriku.

    • Jana Remková
      Jana Remková | 10. 1. 2008 10:58

      Určitě zakrytý,nebude tak suchý a bude dříve upečený.Až ke konci bez poklice! Jana

    • Markéta Valentíková
      Markéta Valentíková | 5. 1. 2008 10:43

      Dobrý recept. Ale rozhodně tam nelijte tolik oleje! Dala jsem ani né deci a bohatě to stačilo. Výborné s rýží.. příště zkusím kečup přidat na konec, jak radí pí. Iveta - ta vypečená omáčka musí být mňam..

    • Jana Prokopová
      Jana Prokopová | 25. 10. 2007 22:12

      Chcem vyskušat cez víkend,pečie sa zakrytý.

    • Jana
      Jana | 25. 10. 2007 21:57

      Ked ho pečete je lepšie ked je zakrytý?

    • Květa Štěpánková
      Květa Štěpánková | 23. 10. 2007 11:52

      Naložila, upekla, bylo vynikající, zase změna. Doporučuju S tím pivem, nevím, ale vyzkoušejte a dejte vědět.Dělala jsem s bramborem.

    • Radek
      Radek | 22. 10. 2007 19:10

      Dostali jsme s manželkou od rodičů králíka, o víkendu to vyzkouším :-) Ale napadlo mě - což takhle místo vody zkusit pivo?

    • Růža. H
      Růža. H | 13. 10. 2007 16:40

      Dnes jsem ho upekla.oleje jsem dala jen 1 dcl a výborné.Chlapům jsem ktomu dala bramborový knedlík.zelí a já jsem si uvařila rýži.Děkuji.

    • Mirečka
      Mirečka | 2. 10. 2007 21:26

      Ve čtvrtek naložený a v neděli snědený!

    • Eva Skálová
      Eva Skálová | 30. 9. 2007 19:05

      V pátek naložený, v neděli upečený, vynikající,

    • Iveta Soralova
      Iveta Soralova | 28. 8. 2007 20:54

      Dnes jsem upekla králíka na tento způsob.Byl moc dobrý,drželajsem se rad ohldně oleje a bylo to ono.Ke konci jsem přidala asi ještě 5 lžic kečupu a nechala to lehce!vysmahnout.Rýže je k tomu nejlepší skvěle doplňuje výborný sos.Dávám 1

    • Jana Remková
      Jana Remková | 21. 8. 2007 14:23

      Tak jsem si ze všech těch receptů vybrala právě tenhle a vůbec toho nelituji,ikdyž určitě zkusím i některé jiné.Myslím,co se králíka týká.Je to vynikající.Přítel uznává jen králíka na smetaně a už vůbec si k tomu neumí přectavit rýži,tak jsem do části výpeku udělala smetanovou zákletku a byl spokojen i on,i já.Bylo to super!Dávám za 1 !!!Jana

    • Markéta Bíblová
      Markéta Bíblová | 15. 5. 2007 09:58

      dneska jsem ho vyzkoušela, ubrala jsem olej, protože jsem do pekáče rozkrájela sádlo z králíka a přidala vodu, stejně jsem pak ještě podlila a dopadl skvěle, jen jsem nepodávala s rýží, ale s chlupatými knedlíky a zelím. Dávám za 1

    • Radim
      Radim | 22. 2. 2007 14:58

      Dnes jsem tento recept vyzkoušel, lépe řečeno včera naložil dnes spořádal. Určitě dát méně oleje a samozřejmě posolit i maso aby nebylo plané, protože z marinády tolik soli maso nenasaje. Jinak jsem to podlíval vývarem z masoxu. Manželka moc králíka nemusí, ale tento způsob jí náramně chutnal až jsem byl z toho překvapený. Takže davám za jedna mohu doporučit.

    • michaela nováková
      michaela nováková | 15. 2. 2007 11:15

      včera jsem vařila a také bych příště dalA méně oleje a víc osolila jinak tak průměrný recept

    • jana ponáhlá
      jana ponáhlá | 5. 2. 2007 13:41

      Jednou jsem dělala s kuřecím masem, podruhé s vepřovou krkovicí. Je pravdu, že tuku je víc, ale to jsem si upravila Záleží na chuti. A ta je vynikající. Kdo nezkusil ať zkusí. Dávám za 1! Díky za recept.

    • Andra
      Andra | 5. 2. 2007 10:00

      Tiež som včera vyskúšala s kuracím mäsom. Súhlasím s Jarkou, množstvo oleja znížiť minimálne o polovicu.

    • Renata Hrbacova
      Renata Hrbacova | 4. 2. 2007 18:52

      Dneska jsem dělala,moc dobré.Ale příště to maso trochu nasolím.Jinak to nemá chybu.Dávám za jedna.

    • Jarka Mastilova
      Jarka Mastilova | 1. 2. 2007 12:02

      Králík patří mezi mé oblíbené maso.Dnes jsem dělala podle tohoto receptu a přidávám se k předešlému komentáři.Je dobrý,ale dle mé chuti přidat sůl a ubrat olej.

    • Dana Luka
      Dana Luka | 31. 1. 2007 19:06

      Dnes jsem vyzkoušela, určitě zařadím mezi své oblíbené, ale pro příště upravím poměr ingrediencí: dám méně oleje /o to dám více vody/, nebudu tak opatrná se solí, uberu česneku. Je to však jeden z nejlepších receptů na přípravu králíka.

    • Saxana
      Saxana | 27. 1. 2007 18:10

      No tak králika máme všichni rádi,a já ho dělám na zelenině,dám sádlo nebo ceres,každý podle sebe,na to hodně kořenové zeleniny,celý pepř,nove koření asi po 6kuličkách,bobkový list,česnek nakrájený na plátky,slaninu na kostičky,někdy dávám i zelenou celerovou nať,všechno opeču,přidám osoleného králíka,podliji vodou a peču za stálého podlévání do růžova,a příloha klasika zelí,bram,knedlík .jinak ten nový s marinádou vyzkouším.Dobrou Chuť

    • Iveta Bílková
      Iveta Bílková | 27. 1. 2007 17:31

      Dnes jsme měli na oběd. Dcera říkala, že to mám pochválit. Takže - chválím. Použila jsem celé kuře. Akorát jsem musela ubrat oleje o polovinu, protože kůže z kuřete pustí taky dost masného. A do marinády jsem přidala ještě koření./pečené kuře od Kotany a kostku bujonu. Pouze se solí mě to připadalo dost plané.A přidala jsem o trošku více vody. Určitě někdy zopakuji a to s králíkem a bramborem. Bude to určitě mňamka.

    • símová
      símová | 27. 1. 2007 15:09

      pro Adam Bernau:převážně dávám olej slunečnicový, olivový jsem nezkoušela,tak bohužel moc neporadím.

    • Pavla Lejsková
      Pavla Lejsková | 26. 1. 2007 11:45

      Králíků mám plný mrazák a dělám je na sto způsobů, moji i maželovi rodiče je chovají. Super recept, ztratí se ta typická králičí chu´t, kterouzrovna nemusím. Super recept!

    • lenča
      lenča | 25. 1. 2007 19:26

      Jsem zvědavá na tento recept.Mám výhodu,že králíka máme docela často(už ani Puńta ho nežere).Dělám ho na soustu způsobů.Někdy stačí na sádlo(v pekáči) rozložit cibuli nakrájenou na plátky(2-3 větší cibule).Králíka posolit,jemně okořenit,přikrýt druhým pekáčem.Maso je fajn štavnaté.

    • Gabča
      Gabča | 25. 1. 2007 18:46

      Je to opravdu super,všem nám moc chutnalo.Tak výborného králíka jsem dlouho nejedla.Dávám za jedna a dvakrát podtržená.

    • L. M.
      L. M. | 24. 1. 2007 02:16

      Nejdřív jsem se trošku děsila té hořčice a kečupu, ale můžu říct, že výsledek byl fantastický a dnes nakládám znovu, tentokrát kuřecí stehýnka a křidýlka. Dobrota!!

    • Adam Bernau
      Adam Bernau | 21. 1. 2007 07:36

      dotaz, jaky olej se pouziva na to nalozeni? bezne do vseho cpu olivovy, neudela tam neplechu? diky

    • Blanka V.
      Blanka V. | 20. 1. 2007 20:16

      Nám na tom nechutnalo velké množství oleje,i když je králičí maso suché. Ale jinak výtečné, takže jen uberu tuk.

    • Anonym
      Anonym | 19. 1. 2007 13:34

      V poloviční dávce nálevu naložené 4 kuřecí stehenní řízky - vykostěné nohy. Od včera od rána do dnešního oběda ležely a teď je po nich. Doma se držíme za břicha, někteří v leže, já rychle píšu poznatek. Je to vynikající, hustá perfektně chuťově vyvážená šťávička na vyšlehané bramborové kašičce. Zkrátka jsme se přepapali. Dávám 1 a už teď mám požadavky na opakování pro úspěch!

    • Vepřeková
      Vepřeková | 19. 1. 2007 07:48

      nějak nám to moc nejelo, ale každý člověk jiná chuť, to je pochopitelné

    • Terezie Kouřilová
      Terezie Kouřilová | 18. 1. 2007 10:17

      Je to super :-) Jen skoda, ze kralik je tak desne drahy (a my ho ve meste fakt nemame kde pesotvat), takze asi zustanu u experimentu s kuretem :-)

    • Marie Novakova
      Marie Novakova | 17. 1. 2007 17:39

      Vyzkoušela jsem už hodně marinád k naložení králíčka,ale tento nemá konkurenci ....zatím jsem lepší neobjevila.Je naprosto skvělý a doporučuji všem :-)

    • jan hubený
      jan hubený | 16. 1. 2007 17:10

      navštívil jsem tyto stránky poprvé ale zdaleka ne naposled. Děkuji za inspiraci.

    • mia
      mia | 15. 1. 2007 16:34

      králíka také nakládám, ale do marinády z česneku,směsi na králíka a oleje.nenaložený je jak troud

    • Di
      Di | 15. 1. 2007 09:00

      Anonyme, anonyme, mrkněte se na Kuře na čtvrtek, je to obdobný recept a je jsou tam mraky dobrozdání. Omáčku ani nemusíte svářet, prostě smíchejte suroviny, nalijte na kuře a nechte třeba do rána. Skvělé je kuře předpéct, vypnout a troubu a před obědem dopéct do červena (črvené je to ale vždy už od omáčky).

    • anonym anonym
      anonym anonym | 15. 1. 2007 07:30

      Opravdu to lze použít i na kuře?Nemám snížit trochu dávku česneku?Děkuji za odpověď!Má mi přijet tchýně, tak abych si neudělala ostudu:-)!!!

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 14. 1. 2007 15:53

      Moc dobré jídlo, rychlovka. Dávám za 1.

    • sejna
      sejna | 12. 1. 2007 08:57

      Opravdu velice chutné jídlo. Všichni jsme byli nadšeni.

    • kohy
      kohy | 29. 10. 2006 19:36

      je to papana

    • Sabuška
      Sabuška | 19. 3. 2006 10:09

      Je to fakt dobrý mňam!!!Udělejte si doporučuji

    • hana Valentová
      hana Valentová | 6. 2. 2006 09:40

      moc dobré, chválím.... :-)

    • Katerina Hajkova
      Katerina Hajkova | 19. 12. 2005 14:39

      Skvely recept.Jednoduchy,rychly a vytecny.Perfektni.davam tez 1.

    • Martina
      Martina | 26. 11. 2005 23:18

      Dlouho jsem hledala nějaký dobrý recept na králíka, tento je super. Děkuji za recept. Moc jsme si pochutnali.

    • Ilona
      Ilona | 25. 11. 2005 20:02

      Super jde to i z vepřového jako minutka.

    • Hana Dolejsova
      Hana Dolejsova | 21. 11. 2005 10:30

      Dávám ještě dvě zelené nakrájené papriky a pak je to super a trochu olivového oleje

    • Anonym
      Anonym | 17. 11. 2005 17:03

      Je to super.

    • Magda
      Magda | 20. 10. 2005 15:10

      Vynikající. Dávám za 1.

    • Marie Nováková
      Marie Nováková | 21. 3. 2005 18:52

      Móóóc dobrý!!!Nemá chybu!!Děkuji

    • simová
      simová | 25. 1. 2005 21:36

      Recept všem doporučuji,je to mňamka.Masičko je krásně křehké a šťavnaté.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
    Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Králík Paprika - sladká Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pikantní fazolky

    Pikantní fazolky

    Pikantní pečená kuřecí stehna

    Pikantní pečená kuřecí stehna

    Čočkový salát se zelím

    Čočkový salát se zelím

    Tvarohový makovec

    Tvarohový makovec

    Bretaňský fazolový salát

    Bretaňský fazolový salát

    Rafaelo IV.

    Rafaelo IV.

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

    Melounový salát

    Melounový salát

    Rajčatové smoothie

    Rajčatové smoothie

    Doporučujeme

    30 minut
    Kachní paštika

    Kachní paštika

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    78
    Francouzský jablkový koláč
    Francouzský jablkový…
    58
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    42
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    32
    Palačinky
    Palačinky
    31
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka

    Zajímavé články

    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…

    Sledujte nás

    AHA.cz Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    Farna všem vytřela zrak! Tohle tělo je vážně LUXUS

    AHA.cz BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    BOŽE! Co se to stalo s Kate? Vévodkyně k nepoznání!

    AHA.cz Nedělní Aha! 24.1.2021

    Nedělní Aha! 24.1.2021

    Dáma.cz 10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    10 mýtů o boubelkách, kterým možná věříte i vy: Jsou líné a přejídají se

    Dáma.cz 5 znamení zvěrokruhu, která vám mohou zničit život, když je urazíte

    5 znamení zvěrokruhu, která vám mohou zničit život, když je urazíte

    Ženy.cz Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Kabelky 2021: Tohle bude nejžádanější tvar roku!

    Maminka.cz Brutálně upřímné momentky? Ano, protože přesně takové mateřství je

    Brutálně upřímné momentky? Ano, protože přesně takové mateřství je

    Reflex.cz Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    Hon na Kabátka. Šéf VZP je v ohrožení kvůli očkování proti covidu, jednání o jeho konci je ale absurdní

    E15.cz Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Nečekaná hvězda inaugurace prezidenta USA. Bernie Sanders baví internet a palčáky dobývají svět

    Abecedazahrady 9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    9 trendů, které v roce 2021 ovládnou kuchyně

    Další doporučené recepty:

    Berlínská játra
    Berlínská játra
    Berlínské řezy II.
    Berlínské řezy II.
    Berušky
    Berušky
    Beskydské rizoto
    Beskydské rizoto
    Beskydský králík
    Beskydský králík
    Bešamel
    Bešamel
    • Recepty.cz
    • Béřovický králík
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí