Balíček na gril

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso kuřecí prsa
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek uzený sýr
    • 1
      ks cibule
    • brambory
    • sůl
    • olej
  • Marináda
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička hořčice
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • sůl
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso lehce naklepeme, potřeme marinádou a necháme odležet.
2
Z alobalu určeného na grilování si připravíme 4 obdélníky, potřeme olejem, rozložíme syrové brambory nakrájené na hrubší kolečka, posolíme. Na ně dáme anglickou slaninu, šunku, sýr, kolečko cibule a naložené maso.
3
Uděláme balíček, pevně spojíme, dáme na gril. V druhé polovině přípravy balíčky otočíme, grilujeme zvolna.

Komentáře k receptu

  • Beznadej
    Beznadej |

    2. 3. 2014 17:18

    diky

  • Zuzka
    Zuzka |

    2. 3. 2014 14:25

    Přečti recept pořádně a poznáš že na 4 porce.

  • Beznadej
    Beznadej |

    2. 3. 2014 13:41

    Kolik to je porci?

  • *//
    *// |

    22. 7. 2011 13:05

    no tak to kto rggtgogg gggvggyggmggggyggsgglgegglg gtbttotlttttggg r............ ttttttkvcvkuvblvkxj l xˇ924§£)°lflggg :-X

  • Marcus
    Marcus |

    11. 4. 2011 16:34

    Jinak tomu říkáme živaňská! Náročnost na čas je sice větší než je u obyč steaku, ale stojí to za to! V pátek jsme měliDoporučuju :-\

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    8. 4. 2009 08:12

    Včera jsme se vrátili z chalupy a zkoušeli jsme tam tuhle dobrotu.Chce to sice více času,všichni okolo chodili jak mlsní psi,ale vyplatilo se.Dělala jsem jak z prsíček,tak i z krkovičky.Obojí bylo dobré.Dospělákům chutnala víc krkovička,dětem prsíčka.Dávám za 1.Brzy zopakujeme.

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    18. 6. 2007 13:23

    jéjda já to četla špatně beru zpět, četla jsem nejdříve komentáře a až nyní recept... Myslela jsem, že se to marinádou polije až hotové :-))

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    18. 6. 2007 13:18

    jéééé nebo je to vejce vařené... ??? to by pak šlo. Rozmíchat žloutek a pak přidat krájený bílek spousty pažitky??? to by pak bylo něco jiného ale jíst syrové vejce v marinádě ne ne :-((

  • Anonym
    Anonym |

    18. 6. 2007 13:15

    to syrové vejce vynechám. Myslím, že tem ani nebude chybět.

  • lada
    lada |

    18. 6. 2007 12:32

    Je to bezvadné,kolikrat na mne nezbyde

  • Anonym
    Anonym |

    12. 5. 2007 17:09

    zkusila jsem a je to moc dobre ale priste si to okorenim podle sveho doporucuji vyzkouset

  • Maruš
    Maruš |

    30. 1. 2007 16:40

    :-)) Všechno prošlehat metličkou.Vejce,hořčici,solamyl,,worchestr,olej,sůl,pepř a potřít tím maso.Koření můžeme použít podle svých zvyklostí.

  • Radek
    Radek |

    30. 1. 2007 14:32

    Akorát nevim co s tim vejcem v marinádě ? Mohl by mi někdo prosím poradit ?

  • Radek Okrajek
    Radek Okrajek |

    30. 1. 2007 14:28

    Grilujte opravdu pomalu a na hlad nehleďte ;) Opravdu se vyplatí grilovat na malém žáru zhruba tu hodinku. Mohlo by se vám také stát že brambory by byli buďto tvrdé (krátký čas) a nebo spálené včetně toho ostatního (velký žár) nevíc připálená cibulka neni nic moc ;) Dobrou chuť

  • Maruš
    Maruš |

    2. 10. 2006 16:17

    Tyto balíčky se grilují zhruba 3/4 hodiny.Záleží,jak velký balíček je a jaký máme žár,když menší,tak i hodinu.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 9. 2006 21:39

    Jak dlouho asi grilovat? Děkuji

Poslední navštívené:

Abecední seznam: