Zelená majonéza

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g špenát
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      lžička kapary sekané
    • 150
      g majonéza
    • sůl
    • 1
      špetka cukr
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špenát a kapary osolíme a podusíme, dokud se voda nevypaří. Spolu s okurkami jemně rozemeleme a vmícháme do majonézy. Dochutíme solí, špetkou cukru a šťávou.
2
Podáváme na pečená a vařená masa a uzenou šunku.

Komentáře k receptu

  • Edula1
    Edula1 |

    28. 2. 2012 19:31

    Vyzkoušela jsem a jsem moc překvapená dávám jedničku :-)

  • Jana
    Jana |

    23. 3. 2006 09:49

    Máte velmi oroginální recepty,Terezo,já se o vaření zajímám už dlouhá léta,ale tohle slyším poprvé.Rozhodně vyzkouším.