Zapékaná kapusta

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Očištěnou kapustu nakrájíme a podusíme na cibuli téměř do měkka.
2
Uzeninu nakrájíme na kostky, česnek utřeme a promícháme s kapustou, osolíme a dáme do vymaštěné zapékací misky.
3
Rozšleháme mléko s vejci, moukou a solí, kapustu zalijeme a zapečeme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    22. 3. 2014 13:09

    Opravdu vynikající recept. Na kapustu jsem ve svém jídelníčku trochu pozapomněla, o to víc jsme si toto jídlo užili. Výborné.

  • birtik
    birtik |

    23. 2. 2013 08:43

    Výborný recept, zdravé a chutné zpracování kapusty, díky. Vynechala jsem mouku a i tak vznikl velmi chutný pokrm. Pochutnat se na něm dá zatelpla i později za studena.

  • Monika Gregorova
    Monika Gregorova |

    21. 2. 2013 10:14

    Je to mňamka a rychlovka. ;-)

  • Mery12
    Mery12 |

    7. 12. 2012 09:32

    Výborné pochutnáníčko :-)

  • Adela O
    Adela O |

    18. 4. 2009 12:59

    jak je to jednoduchy, tak je to vynikajici..! jenom si dejte pozor, aby ta kapusta byla fakt mekka- poprvy jsem ji mea mekou a pak jidlo bylo uzasny. Podruhy jsem delala dve najednou a nechala to trosku nedodelany a myslela si, ze to v troube zmekne..nezmeklo... ;-) Dekuju za recept..!