Výpečky na víně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso opláchneme, nakrájíme na větší kostky(4cm), dobře osolíme, opepříme a dáme na chladné místo na 24 hodin proležet.
2
Kostky masa pak dáme do pekáčku, zalijeme vínem, přiklopíme a pečeme cca hodinu, pak odklopíme a dopečeme dozlatova a křupava, případně ještě podlijeme vínem.
3
Podáváme s chlebem, studené i teplé, s cibulí a hořčicí.
Použité ingredience v tomto receptu: Pepř mletý Sůl Vepřová plec Víno

Komentáře k receptu

  • Lucie
    Lucie |

    29. 6. 2015 13:29

    Nevím jestli to bylo tím vínem, ale maso bylo výborné a úplně se rozpadalo. Jak by chutnalo studené už nezjistíme, protože jsme všechno snědli hned :))

  • Ladia
    Ladia |

    22. 2. 2012 14:44

    Hmmmm, na víně, budu muset vyzkoušet :-) :-)

Poslední navštívené:

Abecední seznam: