Výborný knedlík k bůčku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Půl kila brambor vařených ve slupce oloupeme a nastrouháme. Přidáme 2 kila syrových brambor jemně nastrouhaných. Vymačkáme vodu a smícháme a osolíme. Z tvarohu, vejce a cukru umícháme náplň.
2
Z brambor utvoříme placky velké asi jako dlaň, naplníme tvarohem, zabalíme a obalíme v hladké mouce. Vkládáme je do vařící osolené vody. Když vyplavou jsou hotové. Podáváme k pečenému bůčku a poléváme šťávou.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cukr krystal Hladká mouka Sůl Tučný tvaroh Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: