Vepřová žebírka s medem a zázvorem

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1500
      g vepřová žebírka
    • sůl
    • 100
      g kečup - jemný
    • 60
      g med
    • 2
      lžička zázvor strouhaný
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce škrob
    • 1
      ks cibule jemně pokrájená
    • 3
      lžíce citronová šťáva 2 - 3
    • 3
      stroužek prolisovaný česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna táhneme asi 5 - 8 minut. Hotová žebírka odkryjeme, potřeme hotovou omáčkou a dopečeme bez alobalu ještě asi 15 - 20 minut.
2
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana Šuťáková
    Jana Šuťáková |

    20. 12. 2016 18:05

    Páni!!!!! To byl dlabanec <3 ještě teď se olizujeme :-)

  • Martina
    Martina |

    27. 4. 2015 16:58

    Prosím a nakolik stupňů je ze začátku pečete a jak dlouho než se udusí, děkuji :-)

  • eva
    eva |

    13. 3. 2015 15:53

    prdopeč a jedlá soda jsou úplně něco jiného, nejbližší škrobu je hladká mouka, ale nebude to mít tu správnou konzistenci...

  • Lůsy
    Lůsy |

    7. 2. 2015 12:12

    Prosím o radu, lze škrob něčím nahradit? (třeba PrDoPeč, jedlá soda..)

  • Kačka
    Kačka |

    14. 1. 2015 16:58

    Skvělá obíračka, ještě teď pomlaskáváme.

  • igi
    igi |

    3. 8. 2014 08:47

    bola to delikateska 8-)

  • V.Pokorná
    V.Pokorná |

    22. 12. 2013 17:58

    Žádná věda a přitom naprostý luxus.

  • Kristýna
    Kristýna |

    29. 8. 2013 14:39

    To byl požitek a né oběd, naprosto dokonalé. Děkuji, určitě nebyly naposledy. <:-)

  • Petra
    Petra |

    8. 4. 2013 19:27

    Bez chybičky! Babička měla pravdu, když mi říkala, že to bude výborné :-) .

  • Dája
    Dája |

    8. 2. 2013 13:06

    Prostě skvělé :-*

  • Rybářová
    Rybářová |

    28. 10. 2012 13:36

    David mě tak navnadil,že nešlo je nezkusit no a famozní jsou bez debaty! :-))

  • david hrabak
    david hrabak |

    27. 10. 2012 14:30

    Výborný, vyzkoušel jsem místo žeber bůček a byl famózní. omáčka je prostě super :-)

  • Pavla, Brocno
    Pavla, Brocno |

    8. 7. 2012 11:47

    Vynikající :-* :-)) , na příště udělám takhle všechny a nebudu už sypat kořením z pytlíku.

  • Schurzová
    Schurzová |

    25. 4. 2012 18:23

    moc dobré, palec nahoru!

  • H. Johánková
    H. Johánková |

    9. 2. 2012 14:38

    Líbí se mi vaše recepty, jsou výborné, rychlé a vyzkoušené. Žebírka taky neměly chybu. Hanka

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    26. 1. 2012 10:34

    Včera jsem je pekla. S ohledem na mužovu alergii jsem byla nucena med vynechat a vyšlo to na výbornou i bez něj. Olizovali jsme se až za ušima :-) .

  • dospeta
    dospeta |

    22. 1. 2012 10:40

    Tohle je naprosto něco úžasného, dnes budu dělat už potřetí. Poprvé jsem dávala na krůtí maso (kosti), podruhé žebírka, dnes to bude kuře. Pokaždé to bylo skvělé, ta omáčka nám chutná víc jak samotné maso. Super, super, super. Už tam máte za 1 :-)

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    19. 1. 2012 12:38

    Lze vytisknout nebo nejlépe se rovnou zaregistrovat a uložit do své kuchařky ;-)

  • žrout
    žrout |

    19. 1. 2012 10:53

    že sem lezu před obědem :'( , nedá se to poslat?

  • KAMCA
    KAMCA |

    28. 7. 2011 21:43

    LIBILO SE MI ZE NEMUSIM ZEZACATKU HLIDAT MASO A PEKLO SE SAMO POD FOLII,CHUT KTEROU DOSTALY ZEBIRKA PO POTRENI A DOPECENI NEMUZU ANI POPSAT,BYLY DE-LUXE A URCO BUDOU VICKRAT NEZ JEDNOU ;-) :-P :-D :-D :-D :-D

Poslední navštívené:

Abecední seznam: