Vanocni rybi polevka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z hlav vyjmeme žábry a dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem a pokrájenou cibulí. Po uvaření vývar scedíme a hlavy obereme.
2
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme, zalijeme vývarem z ryby a vaříme. Přidáme rybí vnitřnosti pokrájené na kousky.
3
Dobře obereme maso z hlav a přidáme do vařící polévky.
4
Nakonec ochutíme petrželkou, muškátovým květem a dosolíme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: