Světlá tlačenka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová plec
    • 1
      kg vepřové koleno s kůží
    • 300
      g vepřová játra
    • 1
      ks vepřový jazyk
    • sůl
    • pepř mletý
    • nové koření mleté
    • majoránka
    • česnek
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Veškeré maso dáme vařit do mírně osolené vody, přidáme celou cibuli. Po uvaření nakrájíme maso na kostky, podle druhu na různé velikosti. Kůže semeleme. Maso promícháme s kůžemi a s vývarem, dochutíme kořením a česnekem.
2
Takto připravenou směs na tlačenku plníme do k tomu určených sáčků a necháme asi 30 minut táhnout, nebo jednodušeji necháme promíchanou a ochucenou tlačenku prohřát v hrnci a potom teprve plníme do sáčků.
3
Tlačenku necháme zchladnout, pravidelně otáčíme. Po vychladnutí lze tlačenku zamrazovat.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.