Švestková pikantní marináda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks švestky nebo povidla
    • 1
      hrnek pomerančová šťáva
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • 0,5
      hrnek pomerančová marmeláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pokud máme čerstvé švestky, nakrájíme je najemno. Papričku rozdrtíme. Vše dáme do hrnce, přidáme pomerančovou šťávu a marmeládu a vaříme pozvolna asi půl hodiny. Marinádou maso potíráme během grilování.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso na gril?

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: