Šťavnaté řízky v moravance

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • drůbeží maso ale také vepřové, hovězí i rybí filé
    • koření
    • slunečnicový olej
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo Kunovjanka
    • hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepeme řízky, osolíme, posypeme ďábelským kořením (nebo mexickým atd.) a obalíme v hladké mouce. Na oleji prudce opečeme z obou stran. Vložíme do zapékací mísy s trochou oleje a zalijeme moravankou i s nálevem. Vložíme do předehřáté trouby a zapékáme při 170 °C cca 60 minut.
2
Nejvhodnější jsou bezvaječné těstoviny, ale i rýže nebo brambory.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • KAREL
    KAREL |

    22. 1. 2012 11:44

    DOBRE MOC A K ZJEMNĚNÍ DEJTE DO PEKÁČKU TROCHU MASLA . JE TO DOBRE I S BRAMBOROVÝM KNEDLÍKEM ;-)

  • svišť
    svišť |

    25. 11. 2010 19:47

    Mně chutnalo, na manžela to bylo moc ostré, i když jsem pekla bez feferonky,tu jsem z nálevu vyndala.Příšte použiji jinou zeleninovou směs.