Mini koblížky s jahodovou marmeládou

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: 22 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks těsto 1 dávka základního těsta na koblihy
    • 1
      l olej na smažení
    • cukr krupice na obalení
    • 200
      g jahodová marmeláda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z těsta vytvořte kuličky velikosti pingpongových míčků. Nechte je pod utěrkou nakynout 30 minut.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak udělat kvásek

2
V kastrolu rozehřejte olej, mělo by ho být na výšku asi 5 cm. Koblihy v něm při smažení musí plavat a nedotýkat se dna. Do kastrolu naskládejte tolik koblih, aby měly kolem sebe dostatek místa, protože při smažení zvětší objem. Přiklopte pokličkou a smažte je asi 1 minuty, dokud na spodní straně nezezlátnou. Koblihy otočte a dosmažte již nepřikryté.
3
Horké koblížky ihned obalujte v krupicovém cukru.

RADA: Návod na domácí koblihy, které se rozplynou v puse!

4
Cukrářský sáček s hladkou špičkou naplňte marmeládou a vstříkněte ji malým otvorem do středu všech koblížků.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Jahodová marmeláda Olej Těsto

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.