Jemná perníková buchta

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce vajíčka, přidáme mouku, moučku, vanilkový cukr a prášek do perníku. Těsto vlijeme na vymazaný a vysypaný plech s vysokým okrajem a pomalu pečeme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • JIRINA
    JIRINA |

    5. 3. 2015 18:11

    nemam prasek do perniku, muzu dat prasek dopeciva misto neho a asi i skorici do testa ze? poradi nekdo

  • Radek
    Radek |

    12. 2. 2014 12:24

    Na 500g mouky se musí dát DVA prášky do perníku.! Jinak to "nevzejde" a je z toho hužva. Nebo musíte použít klasický kvásek z droždí. :-\

  • Nelka
    Nelka |

    29. 1. 2014 12:19

    :-[ holky mě asi taky nenakyne a to asi proto protože tam není prášek do pečiva =( ale už ho mám též v troubě...

  • Eliška
    Eliška |

    2. 11. 2013 15:07

    Zhnědne po prášku do perníky, ale né tolik jak by měla O:-)

  • Eliška
    Eliška |

    2. 11. 2013 15:07

    Buchta byla výborná, akorát se tam musí dát ještě navíc trochu kakaa ;) :-))

  • Mihaela
    Mihaela |

    9. 10. 2013 13:48

    Mně taky nenakynul :-\

  • Terka1112
    Terka1112 |

    2. 7. 2013 12:03

    Proč mi nenakynul? :-S

  • w
    w |

    2. 7. 2013 11:59

    kakao tam patří :'(

  • Zdéňa
    Zdéňa |

    26. 4. 2013 12:53

    I když sem muž tak vařím skvěle :-)) ;-)

  • Mončis
    Mončis |

    20. 4. 2013 09:24

    Je moc dobrý, dala jsem heru, pocákala polevou, posypala kokosem a bez kakaa jsem se obešla bez problému :-) :-)

  • Barbora
    Barbora |

    26. 10. 2012 10:30

    Není tam napsané kakao takže ta buchta nezhnědne... :-(

  • Tenistka
    Tenistka |

    4. 9. 2012 20:31

    Vznikající,děkuji za recept.Nebyla suchá,ale krásně vláčná...vřele doporučuju...

  • misa
    misa |

    29. 4. 2012 21:52

    Opravdu tam mam nasypat 500 g mouky?ME to přijde nějak moc,není to překlep? :-[

  • zdenča
    zdenča |

    29. 1. 2012 17:26

    já dám máslo z mrazáku:P jdu na to

  • rasta pasta
    rasta pasta |

    30. 1. 2011 11:52

    doporuceni pro hulice perník chutná výborně když dáte místo normálního mlíka takový to zelenější je to fakt super když mlíka navaříte moc a nevíte co snim páč se rychle kazí tak ho dáte do tohodle a vydrží vámi tejden..

  • Eva Szkanderova
    Eva Szkanderova |

    15. 4. 2006 21:53

    Prosim vas, muze mi nekdo poradit, tento pernik chutna podobne, jako ten co lze zakoupit od Dr. Etkera, hotovou smes co se tam pridaji jen vejce a olej? dekuji evca

  • Zuzana Bugárová
    Zuzana Bugárová |

    26. 3. 2006 19:02

    Robim takyto pernik, len s malou obmenou davam tam i miesny riedky dzem, 3 PL, škoricu, a je super, na vrch mozeme posypat rozdrvenymi orechmi, ale nemusime, i tak je vyborny

  • Jana Povolná
    Jana Povolná |

    14. 3. 2006 17:50

    já jsem pekla v horkovzdušné na 160°stupňů cca 35-40min

  • petra Velká
    petra Velká |

    14. 3. 2006 14:41

    Na kolik stupňů se má perník péci prosím??....a na jak dlouho....

  • Jana Povolná
    Jana Povolná |

    9. 2. 2006 09:36

    Dělám taktéž,ale část mléka nahrazuji rumem a přidávám lžíci tekutého medu a rozinky a pokud mám,tak i nasekané vlašské ořechy.Povrch jsem potřela malinovou marmeládou a čokoládovou polevou a posypala kokosem.Zrovna včera jsem jí pekla,tak pošlu foto :-)jo a hodnotím za 1 ;-)