Mini cheesecake jako Créme Brûlée

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mascarpone
    • 0,5
      šálek cukr krupice
    • 125
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 3
      ks vejce
    • sušenky ořechové
    • třtinový cukr
    • sušenky z lineckého těsta k podávání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 160°C. Dno mističek vyložte pečicím papírem. Mascarpone smíchejte s cukrem, smetanou a vanilkou. Jedno po druhém vmíchejte vejce. Nadrťte sušenky a upěchujte je na dno mističek. Rozlijte do nich krém a naskládejte je do vysokého pekáče. Do poloviny výšky misek nalijte vodu a vložte asi na 30 minut do trouby.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

2
Posypte cukrem a pod grilem nechte zkaramelizovat, asi 5 minut. Podávejte vychlazené s lineckými sušenky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: