Špíz Bílé paní

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny druhy masa nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme solí a steakovým kořením. Šunku a sýr, nakrájíme na velmi tenké plátky, dáme na maso a zabalíme do válečku. Poté maso protkneme jehlou, proložíme slaninou, cibulí a paprikou. Na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách a dáme na gril. Pečeme asi 10 minut. Podáváme s rýží nebo bramborovými kroketami a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    20. 9. 2006 16:21

    Tohle dělám podobně. Do každého druhu masa, dám jinou náplň (niva, párek, šunka, eidam apod.) a pak celý špíz obalím v trojobalu. Drahé to sice je, ale tohle určitě není jídlo, které byste dělali 2x do měsíce. Pro slavnostní příležitosti je to super.

  • Anonym
    Anonym |

    6. 1. 2006 10:25

    Velice dobré a chutné,no a ovsem,samozrejme,pomekud drahe.

  • Anonym
    Anonym |

    21. 4. 2005 22:05

    Velice dobré,ovšem poněkud drahé.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: