Fazole v bílé omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 600 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazole propláchneme, zalijeme horkou vodou a 10 hodin máčíme. Pak je ve stejné vodě asi 2 hodiny vaříme. Ke konci vaření je ochutíme špetkou soli a cukru. Na oleji osmahneme kostičky cibule, přidáme mouku, připravíme světlou jíšku a zalijeme ji vývarem z fazolí. Přidáme fazole a povaříme.
2
Dochutíme solí, octem a karamelem (10 g cukru mícháme na mírném ohni se 3 lžícemi vody, až se cukr rozpustí a získá hnědou barvu).
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Fazole Hladká mouka Rostlinný olej Sůl Vinný ocet

Komentáře k receptu

  • helen
    helen |

    3. 7. 2012 23:14

    prehnala jsem to s jiskou ale ten karamel tomu dal uzasnou chut i tak skvele uzasny recept ktery velice rada budu opakovat dekuji :-*

  • JANA ŠKORNIKOVÁ
    JANA ŠKORNIKOVÁ |

    14. 7. 2010 10:15

    taky mně to nadchlo.s tím karamelem je to úplně jiné.

  • Andrea Vorlova
    Andrea Vorlova |

    9. 11. 2006 09:52

    jeeee tak to me nadchlo muj manzel je zrout fazoli na zitra je udelam a dam vedet jak chutnali

  • Jana Novakova
    Jana Novakova |

    10. 5. 2005 12:14

    Nase rodina to miluje, jen misto karamelu pridavam kysanou smetanu.

  • Andrea Krystková
    Andrea Krystková |

    24. 1. 2005 19:47

    nic moc

Poslední navštívené:

Abecední seznam: