Sékelský guláš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky a mírně osolíme. Na polovině oleje osmažíme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme oba druhy papriky. Poté přidáme maso a za stálého míchání prudce opečeme ze všech stran. Podlijeme vývarem a přidáme rajský protlak, kmín, utřený česnek a podle chuti přisolíme. Dusíme a podle potřeby podléváme vývarem. Když je maso poloměkké, přidáme zelí. A dudusíme doměkka. Ze zbytku oleje a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou guláš zahustíme. Nakonec vlijeme smetanu a mírně povaříme. Podáváme s knedlíky.
2
Počet porcí: 4 Doba přípravy: 60 min.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: