Sekaná z ovesných vloček

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Veruš

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme vločky, semínka, nakrájenou cibuli a česnek s kořením a solí. Přidáme zhruba tolik vody kolik jsme dali vloček. Necháme cca 20 minut odstát (vločky nasáknou). Mezitím vymažeme zapékací misku olejem a vysypeme strouhankou. Pečeme ve vyhřáte troubě do zhnědnutí.
2
Výborné jsou i obměny receptu - přidání nastrouhaného sýru, hub, zeleniny, apod. Masožravcům možno zmírnit zdravost jídla přidáním masa nebo nakrájené slaninky.
3
Podáváme teplé, studené, s chlebem, hořčicí a okurkami nebo jen tak samotné.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana Dubsik
    Jana Dubsik |

    6. 2. 2015 01:58

    super...pridala jsem kvetak a je to vyyyyybornyyyyy

  • Jana Dubsik
    Jana Dubsik |

    6. 2. 2015 01:57

    super...pridala jsem kvetak a je to vyyyyybornyyyyy

  • Fík Maxipes
    Fík Maxipes |

    21. 10. 2007 18:50

    sekana chutna i po studenu!!! Měl jsem na snídani,Fík

  • Hubert Šnek
    Hubert Šnek |

    21. 10. 2007 18:45

    Včera jsem zkoušel a bylo výborné-doporučuji přidat kyselé zelí!!!!

  • Veronika
    Veronika |

    15. 10. 2007 15:39

    Hmota se rozloží, přesněji vylije, docela snadné :-).. Doporučuju experimentovat a přidávat různé dochucující přísady dle momentální chuti.

  • jana
    jana |

    15. 10. 2007 09:02

    Z hmoty se na pekáč vymodeluje šiška jako u sekané, nebo se spíš tak rozloží jako třeba haše?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: