Salát s pomelem a uzenou rybou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks pomelo
    • 0,5
      ks granátové jablko
    • 600
      g uzená ryba
    • 4
      hrst listové saláty - mix
    • olivový olej
    • 0,5
      ks citron
    • 1
      hrnek quinoa
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z pomela okrájejte tuhou slupku a vyloupejte jednotlivé dílky dužniny. Granátové jablko rozkrojte na poloviny, dejte řeznou stranou do dlaně a nejlépe ve dřezu z něj vařečkou razantně vytlučte zrnka. Rybu zbavte kůže a kostí a natrhejte na větší kusy.

RADA: Sedm lehkých letních salátů

2
Připravte směs listových salátů. Z olivového oleje, citronové šťávy, soli a pepře umíchejte zálivku a promíchejte ji se salátem a vařenou quinoou. Do talířů dejte ochucené listy, na kousky natrhané pomelo, rybu a bohatě zasypte zrnky granátového jablka.

RADA: 13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: