Pomazánka z "vepřovky"

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 3
      ks vařená vejce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná dle chuti, 2 -
    • 1,5
      lžička paprika - sladká nebo v kombinaci s pálivou
    • 3
      ks nakládané okurky dle velikosti, cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • nakládané kapie dle chuti, nejsou nutné
    • majonéza dle potřeby, pouze pokud je masová konzerva hodně libová, jinak není nutná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Masovou konzervu dáme do misky, vidličkou rozmačkáme, přidáme drobně pokrájenou cibuli, okurky (kápii), nastrouhaný česnek (jemně) a vejce (hrubě), ochutíme hořčicí, solí, pepřem, paprikou. Pokud je třeba, přidáme trochu majolky, řádně promícháme a necháme v chladnu alespoň dvě hodiny proležet. Pak mažeme na čerstvý chléb, dozdobíme feferonkou, plátkem okurky, cibule, česneku, rajčete... a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Jirka
    Jirka |

    5. 12. 2016 17:56

    Dobrý den,pomazánku jsem dnes zkusil a musím říct,je fakt bezva.My jsme jen nedali sterilovanou kapii.Akorát přesně to,co je v receptu.Dáváme známku 1,Jirka Ostrava-Poruba :-)

Další doporučené recepty: