Rybí karbanátky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: j.g

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks žloutek
    • sůl
    • 2
      ks cibule
    • 1
      kg rybí file
    • 2
      hrst strouhanka
    • koření (jako do karbanátků mimo česneku
    • majoránka trocha
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 3
      dl ocet
    • 2
      ks bobkový list
    • 3
      ks hřebíček
    • 8
      nové koření
    • 8
      lžička worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé umeleme, přidáme koření a veškeré přísady. Tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Vkládáme do nádoby a to střídavě 1 vrstva cibule 1 vrstva karbanátků. Vše zalijeme vychlazeným lákem. Zatížíme, aby byly karbanátky ponořené a uzavřeme. Necháme uležet 2 dny.

Komentáře k receptu

  • malenka
    malenka |

    25. 1. 2013 10:28

    no jasně, že se smaží, to je snad logické .. autor předpokládá u čtenářů základní kuchařské minimum v hlavě

  • Petr
    Petr |

    20. 11. 2011 19:57

    No tak konečný produkt bych chtěl vidět....To skoro vypadá, že tady chce někdo někoho otrávit...

  • Petule B.
    Petule B. |

    11. 3. 2009 21:49

    To ty karbanátky ukládáme do láku syrové? Nikde tu není uvedena tepelná úprava. Děkuji za upřesnění.

Další doporučené recepty: