Lahodné pesto z rukoly, lískových oříšků, česneku a parmazánu má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem nebo třeba s opečenou bagetkou.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto Rosso
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč s kokosem a šlehačkou
Zapékaná kapusta
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Kyselé zelí do skla
Kefírová buchta od Camm
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Jak opravit nepovedený dort
Ostružinový koláč s broskvemi
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát