Řízky v pikantní smetaně

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepané řízky osolit, opepřit, poprášit hladkou moukou a opéct na rozehřátém tuku. Poté zalít smetanou, ve které jsme rozmíchali hořčici a podusit doměkka. Smetana může být lihgt pro toho, kdo dbá na linii.
2
Příloha: rýže, cokoliv z brambor.

Komentáře k receptu

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    28. 1. 2009 16:45

    Teď jsem dojedla a vůbec to nebylo dobré. Bylo to kyselé. Dávala jsem dijonskou hořčici. Dávám za 4

Abecední seznam: