Rajský fenykl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks fenykl
    • 6
      lžíce rajčatové pyré muze byt protlak
    • polohrubá mouka
    • olivový olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fenykly zbavíme natě a vnějších tvrdých listů a nakrajíme podélně na osminky. Vložíme do vařící osolené vody a vaříme po dobu 5 minut. Slijeme a jemne osušíme. Obalíme v mouce a osmažíme do zlatova na oleji, poté přidáme pyré, jemné promícháme, případně dosolíme, necháme asi 3 minuty smažit a můžeme podávat. Podáváme samostatně s čerstvým pečivem nebo jako přílohu. Případně opepříme.
Použité ingredience v tomto receptu: Fenykl Olivový olej Polohrubá mouka Rajčatové pyré Sůl

Komentáře k receptu

  • Pavlínka
    Pavlínka |

    2. 1. 2014 19:53

    Moc dobrý, chutnalo a chválím. <3 <3 <3

Další doporučené recepty: