Pstruh lososový na šafránu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 3 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g brambory oloupaných a nakrájených na tenké plátky
    • 1
      ks fenykl nakrájený na tenké plátky
    • 750
      ml zeleninový vývar domácí nebo v biokvalitě
    • 1
      ks bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý
    • 300
      g pstruh filátek
    • 125
      ml smetana
    • 1
      špetka šafrán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejte na 220 °C. Brambory a fenykl povařte asi 15 minut mírným varem ve vývaru s bobkovým listem, trochou soli a pepře. Sceďte a rozložte do máslem vymazané zapékací formy. Navrch položte osolenou a opepřenou rybu. Smetanu zlehka prohřejte se šafránem a přelijte přes rybu. Pečte 10 minut, jen aby ryba zkřehla. Podávejte nejlépe s na páře vařenou zeleninou, například brokolicí nebo zelenými fazolkami.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.