Plněná krkovička

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová krkovice
    • 1
      ks česnek palička
    • 300
      g mleté maso - hovězí
    • 100
      ml bílé víno
    • 100
      g cibule
    • 200
      g paprikové klobásy nebo čabajková
    • sůl
    • pepř mletý lehce podrcená směs
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem.) Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Omotáme nití nebo upevníme do pečícího papíru nebo fólie. Pevně stočíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi hodinu.
2
Před podáváním nakrájíme na plátky.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.