Pikantní cizrna

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka cizrna Sterilovaná
    • 150
      g anglická slanina
    • 1
      ks cibule
    • 4
      stroužek česnek
    • sůl
    • vegeta
    • chilli
    • pepř mletý
    • 1
      balení rajský protlak
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Anglickou slaninu nakrájíme na nudličky, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme dozlatova.
2
Přidáme nasekaný česnek, protlak a krátce osmahneme. Vmícháme zcezenou cizrnu a krátce povaříme.
3
Dochutíme solí, vegetou, kořením a kečupem. Pokud je pokrm moc hustý, přidáme trochu nálevu z cizrny nebo vody.
4
Místo protlaku můžeme použít loupaná krájená rajčata.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Monika
    Monika |

    1. 4. 2012 11:58

    cizrnu jsem zkoušela poprvé a musím uznat, že na tenhle způsob neměla chybu...fakt dobrota ;-)

  • Ladia
    Ladia |

    28. 10. 2010 16:10

    Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Luštěniny, Uzeniny :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    30. 1. 2008 19:05

    Právě jsme si na této dobrůtce s holkama pochutnaly. S arabským chlebem to nemělo chybu:-)) Příště zkusím místo protlaku rajčata.