Pečený hermelín s tymiánem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks hermelín (Kolečka)
    • 4
      ks žampiony (Středně velké)
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks citron
    • sůl
    • 1
      lžíce petrželka
    • 4
      ks hlávkový salát (Listy na ozdobu)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z alobalu vystřihneme 4 čtverce tak, abychom do každého zabalili celé kolečko sýra. Čtverce potřeme olejem a na každý položíme jeden hermelín. Sýry osolíme, posypeme tymiánem a poklademe plátky žampionů. Vše důkladně zabalíme, položíme na plech a v předehřáté troubě pečeme 10 minut při 200 °C. Sýrová kolečka vyjmeme z alobalu, položíme na salátové listy a posypeme petrželkou. Citronovu šťávu podáváme zvlášť. Vynikající teplý předkrm nebo svačina pro nevšední příležitost.

Komentáře k receptu

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    24. 2. 2009 15:06

    skvele

  • Frantiska :)
    Frantiska :) |

    24. 2. 2009 15:05

    skvele