Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g kuřecí prsa
    • 250
      g cherry rajčátka cca
    • tymián 2-3 snitky (muzeme pouzit pul lzicky suseneho tymianu
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kostky, dáme do misky, osolíme, přilijeme olej, přidáme tymián a nakrájený česnek. Promícháme a necháme marinovat minimálně hodinu. Rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky.
2
Na větší pánvi (nejlépe WOK) maso orestujeme na prudším ohni, dokud nemá pěknou zlatavou barvu. Nepřidáváme žádný tuk, maso už je s olejem. Přidáme rajčata (můžeme je trochu osolit), necháme jen lehce prohřát, rajčátka zůstavají téměř syrová. Můžeme podávat. Jako přílohu můžeme dát bramborovou kaši nebo jen salát.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tajdik
    Tajdik |

    20. 11. 2011 16:44

    Naprosto jednoduché, rychlé, a výborné. Díky.

  • Angelinek8
    Angelinek8 |

    9. 8. 2011 16:27

    Výborné, zdravé, lehké, prostě bez chybičky. Doporučuji