Pečené koleno II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 210 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolena dáme do nálevu, tak aby byla úplně ponořená. Necháme v chladu 48 hodin a během této doby kolena nejméně dvakrát obrátíme.
2
Pak je v nálevu vaříme jeden a půl hodiny. Uvařená kolena vyndáme, schladíme ve studené vodě. Osušíme, podélně několikrát nařízneme až na kost, okořeníme, trochu osolíme a dáme péct (v elektrické troubě na 150 nebo velmi dobře se pečou v remosce).
3
Během pečení potíráme olejem.

Komentáře k receptu

  • michal jakouš
    michal jakouš |

    14. 3. 2010 14:18

    je důležité opravdu koleno nařezat prosolit a okořenit je to lahůdka.